Kayıt Tarihi: 5 Mart 2014 Çarşamba 20:15
POSBIYIK'TAN, KIŞLA SANAYİ VE ELMATEPE ÇIKARMASI
30 Mart Yerel İdareler Seçimleri öncesindeki çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, 5 Mart Çarşamba gününü de Kışla Sanayi Sitesi ve Elmatepe Mahallesinde değerlendirdi.

Belediye Meclisi'nin Mart ayı Olağan Toplantısı'nın 1.Oturumu'nun sonrasında partisinin Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kışla Sanayi Sitesi'ne geçen Posbıyık'a site esnafları yoğun ilgi gösterdi. Sanayi Sitesi'ndeki tüm esnafları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Posbıyık, Yerel İdareler Seçimleri'nde kendilerine destek beklediklerini ifade ederken, ilçenin gelecekte de huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olabilmesi için bu seçimin iyi değerlendirilmesi gerektiği vurguladı. Gerçekleştirdiği ziyarette genel politika üzerinde yorumda bulunmadığı gözlenen Posbıyık, temel hedefinin Karadeniz Ereğli'yi daha çağdaş noktalara ulaştırmak olduğuna vurgu yaptı. Diğer partilerin adaylarının da değerli insanlar olduğunu ancak topluma liderlik etmenin ayrı bir meziyet olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bundan önce tam dört dönemdir kendisine destek veren ilçe halkına minnettar olduğunu söyledi.

Öğle yemeğini de Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kışla Sanayi Sitesi'nde yiyen Başkan Posbıyık, yaklaşık üç saat süren ziyaretinde her bir esnaf ile yakından ilgilendi. Ülke genelinde orta ölçekli işletmecilerin ve esnafın önemli sıkıntılar yaşadığını, Karadeniz Ereğli'de de en önemli sorunun işsizlik olduğunu kaydeden Posbıyık, gerçekleştirdikleri ziyarette ilgilerini kendilerinden esirgemeyen Kışla Sanayi Sitesi esnafı, çalışanları ve Elmatepe mahallesi halkına teşekkür etti.

 
Gösterim : 1566
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548016, Bugün: 2121 kez ziyaret edilmiştir.