Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2014 Salı 21:49
Onlar da İtiraz Etti…
Kdz. Ereğli Bağımsız aday Güven Kasapoğlu oy pusulalarında bağımsız aday bölümü olmamasından, ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ise seçimi kaybettikleri 3 belde hakkında seçim kuruluna itirazda bulundu.

Ereğli' de 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonrasında itirazların son gününde Bağımsız aday Güven Kasapoğlu ve Ak Parti Ereğli ilçe başkanı Fatih Çakır itiraz dilekçelerini seçim kuruluna teslim etti.

Seçimlerde 205 oy alan Bağımsız aday Güven Kasapoğlu, oy pusulalarında bağımsız ibaresi olmadığını ve bununla ilgili olarak da itiraz dilekçesini verdiğini söyledi. Kasapoğlu konuşmasında "Seçim günü oy atmaya gittiğimde hayatta bugüne kadar üzüldüğüm bir anı hatırlamıyorum. Bir baktım oy pusulalarında normal de olması gereken bağımsız ibaresi yoktu. Bunun üzerine çok üzüldüm. oradaki görevli arkadaşlara sorduğumda bizimle işi yok ancak seçim kurulu birliler dediler" dedi.

Diğer yandan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kazandığı Ormanlı Beldesi, Kandilli ve Gülüç beldesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim sonuçlarına Ak Parti tarafından itiraz edildi. Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır "Biz beldeler için itiraza geldik" diyerek seçim kurulundan ayrıldı.

 
Gösterim : 1593
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553460, Bugün: 3403 kez ziyaret edilmiştir.