Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2014 Salı 21:59
Eski Muhtarın Oğlu İki Yeni Azayı Silahla Yaraladı
Ereğli'ye bağlı Hamzafakıllı köyünde seçimleri kaybeden Muhtar M.D'nin oğlu E. D, yeni seçilen azalar S.K ve İ.K yı silahla yaraladı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay bugün saat 18.00 sularında Organize Sanayi Bölgesi 4 Yol Sokakta özel bir firmada medyana geldi. İddialara göre muhtarlık seçimlerinden dolayı aralarında husumet bulunan eski muhtarın oğlu E.D, yeni seçilen azalar İ.K (44) ve S.K ile (38) tartışmaya başladı. Daha sonra belindeki 7,65 çapında olduğu öğrenilen silahını çıkartan E.D, yeni azalara 4 el ateş etti. Ayaklarından yaralanan azalar, kaçarak kurtulmaya çalıştı. E.D. ise olaydan hemen sonra 67 UC 784 plakalı hususi otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. Yaralıların ilk yardımına işçi arkadaşları koşarken, olay yerine çağırılan ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayı gören firma çalışanlarından Erkan Karakaş (28) "İlk başta buraya geldi. Alkollüydü. Bana bir şeyler söyledi. Daha sonra arabayla gitti. Tekrar geldi. Azaların yanına geldi. Biraz konuşalım dedikten sonra silahı çekip arabanın karşısında vurdu" dedi. Erkan Karakaya Muhabirin 'Aralarında daha önce husumet varmıydı' sorusuna 'Muhtarlıktan dolayı daha önce husumetleri vardı' dedi.

Olay yerinde ve E.D. nin evine gelen Jandarma ekipleri, incelemenin ardından ayrıldı. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, olayı haber alan yaralı yakınları hastaneye akın etti.

Olaydan sonra 67 UC 784 plakalı otomobil ile kaçan E.D. ve arkadaşı T.G polis ve Jandarma ekipleri tarafından aranıyor.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 
Gösterim : 1404
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644675, Bugün: 1 kez ziyaret edilmiştir.