Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi 21:41
Uysal Mazbatasını Aldı
30 Mart yerel seçimlerinde 422 oy farkı ile belediye başkanlığını kazanan Opr. Dr. Hüseyin Uysal, seçim kurulu başkanlığından mazbatasını aldı. Uysal makama oturur oturmaz ilk emir olarak Ören Mahallesi'ndeki zabıta kulübesinin kaldırılma talimatını verdi.

Ereğli'de 30 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Hüseyin Uysal, seçim kurulundan mazbatasını alarak makamına oturdu. Asliye binasından mazbatasını milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ile birlikte alarak belediye binası önüne gelen Hüseyin Uysal, burada kendisini bekleyen halka hitap etti. Uysal, Ereğli'de süslü lafların sona erdiğini ve bundan sonra hizmet edeceklerini kaydetti.

Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Ercan Candan ise konuşmasında Ereğli'de zafer kazandıklarını ve bundan dolayı da herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Kurban kesimi ve duanın ardından Hüseyin Uysal makamına oturdu. Uysal, ilk iş olarak önceki dönem belediye başkanı Halil Posbıyık tarafından Ören Mahallesi'nde kurulan zabıta kulübesinin kaldırılması talimatını Zabıta Müdürü Atilla Çakar'a verdi.

 
Gösterim : 1606
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551560, Bugün: 1503 kez ziyaret edilmiştir.