Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2014 Cumartesi 16:47
4 Yaralının Olduğu Kazada Sürücü, Gazeteci ve Diğer Sürücülere Saldırdı!
Ereğli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü elektrik direğine çarptı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü kendisine kaza yaptırdığını iddia eden bir sürücüye, daha sonra da görüntü alan muhabire saldırdı.

Kaza saat 12.15 sularında Kavaklık mahallesinde meydana geldi. İddialara göre 1 yaşındaki oğlu Yağız Yiğitoğlu'nu eşi Sebahat (22) babası Bayram (47) ile hastaneye götürmek isteyen Ersin Yiğitoğlu (20) yolun kaygan olması nedeniyle kullandığı 67 LY 811 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma daha sonra da elektrik direğine çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Ersin Yiğitoğlu ve babası Bayram Yiğitoğlu kazada yaralanan yakınları ile ilgilenmek yerine yardım için duran 67 LN 054 plakalı kamyonet sürücüne saldırdı.

Kamyonet sürücüsü kaçarak kurtulurken, görüntü alan muhabire saldırdı. Önce elinde ki araba parçasını muhabire atan sürücü Ersin Yiğitoğlu, daha sonra yumruk atmaya başladı. Yaralıların yanına gelen Bayram Yiğitoğlu'nun yaptığı hareketlere tepki gösteren bir vatandaş "Bana da çarpıyordunuz. Hala araba diyorsun. Senin biraz sakin olman lazım" dedi. Araya girenlerin uzaklaştırdığı sürücü Ersin Yiğitoğlu ve babası Bayram Yiğitoğlu polis tarafından ekip aracına bindirilerek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada yaralanan Yağız ve annesi Sebahat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Bayram, Ersin ve Sebahat Yiğitoğlu'nun sağlık durumlarının iyi olduğu, durumu ağır olan 1 yaşındaki Yağız Yiğitoğlu'nun Zonguldak'a sevk edildiği öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 
Gösterim : 2266
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643696, Bugün: 3681 kez ziyaret edilmiştir.