Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı 17:05
UYSAL; "EREĞLİ İÇİN HER KURUMLA İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ"
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, haftanın ikinci iş gününün büyük bir bölümünde de ziyaretçilerini konuk etti. Başkan Uysal’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dileyenler arasında Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ın yanı sıra muhtarlar ve maden işçileri de vardı.

Görevindeki ikinci haftasında da makamı ziyaretçilerle dolup taşan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 14 Nisan Salı günü öğleden sonra da önemli isimleri ağırladı.

Saat 17.00’de makama çıkan Bağlık Mahallesi Muhtarı Muhsin Aydın, Murtaza Mahallesi Muhtarı Nihat Eken ve Akarca Mahallesi Muhtarı İlknur Güleri, Başkan Uysal’a temennilerini ilettiler. Muhtarlar, görevinde başarı diledikleri Başkan Uysal ve ekibi ile 2019 yılına kadar halk için çalışmaya ve önemli hizmetler gerçekleştirmeye hazır olduklarını ifade ederlerken, yapılacak hizmetlerde muhtar olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Uysal, muhtarların gerçekleştirdiği ziyaretin ardından da Amele Birliği Armutçuk Şubesi yöneticileri Çetin Yiğit ve Metin Artırmak ile çok sayıda maden işçisini makamında kabul etti. Yaklaşık on beş dakika süren ziyarette Yiğit ve Artırmak Başkan Uysal ve ekibine görevinde başarı dilerken; “… Yapacağınız her çalışma ve hizmetin, ilçemizin her kesiminden insanı için faydalı olacağına yürekten inanıyoruz. Halka adına yapılacak bu çalışmalarda da size gereken desteği vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz…” mesajını verdiler.

Başkan Uysal saat 17.30’da da Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ı konuk etti. ikili yaklaşık yirmi dakika özel bir görüşme yaptı. Tektaş da gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Uysal’a üstün başarılar diledi. Tektaş, görevinin en güzel günlerinden bir kısmını Karadeniz Ereğli’de yaşayan biri olarak ilçenin her zaman çok iyi noktalarda olmasını gönülden dilediğini ifade ederken, bundan sonraki süreçte de Karadeniz Ereğli’nin, ismi her yerde saygıyla anılan kentlerden biri olmaya devam edeceğine olan inancını ifade etti.

 
Gösterim : 7686
YORUMLAR
Erkan / AK BELEDİYELER MUTLU İNSANLAR
Yapacak posbıyık haberi kalmadı heralde tüm umudunu kestin dimi halil posbıyığın tekrar geleceğinden şu laf çok anlamlı makamı dolup taşan hüseyin uysal..eee ne demiştik kurtuluş ayyıldız bey AK BELEDİYELER MUTLU İNSANLAR :))) sende doğru yolu bulmuşun sonunda
1
0

KURTULUŞ AYYILDIZ / Erkan Bey'e cevap
Erkan bey, okurlarımıza saygımızdan dolayı hakaret içermeyen yorumları yayınlıyoruz. Ancak lütfen yorum yazacağız diye kantarın topuzunu kaçırmayalım. Kim olduğunuzu bilmiyorum, en azından yazdığınız isimden bir tahlil yapmam söz konusu değil. Ancak şahsım üzerine fazla yoğunlaşmamanızı tavsiye ederim, zira kişişel diyolog yorumlarına da yer vermiyoruz.. Bu yorumunuz son olsun. Ve dediğiniz gibi Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın ancak ne yazık ki herkes kendi gittiği yolu doğru sanar ki işin en tehlikelisi de budur.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552833, Bugün: 2776 kez ziyaret edilmiştir.