Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı 17:21
Kız Arkadaşının Saldırısından Kurtulmak İçin Karakola Sığındı
Erkek arkadaşı tarafından tehdit edildiğini iddia eden kız, karakol çıkışında erkek arkadaşı ile karşılaştı. Kendisine saldıran kızdan kaçan genç, karakola sığınarak kurtulabildi. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay geçen akşam saatlerinde Ereğli şehir merkezinde meydana geldi. İddialara göre, erkek arkadaşı C.K.A.'dan (21) ayrılan S.K. (17), gencin kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle babası H.K. (51) ile karakola şikayette bulundu. İfadesini verdikten sonra babası ile karakoldan çıkan S.K., taksi durağına doğru yürürken, ayrıldığı erkek arkadaşını annesi Ş.D. (42) ile taksiden inerken gördü. C.K.A.'nın üzerine yürüyen kız, gençle tartışmaya başladı. Kısa süre sonra kendisine vurmaya başlayan kızın elinden kaçmaya başlayan C.K.A. karakola sığınmak zorunda kaldı. Karakolda ifade veren tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Diğer taraftan yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kızın, babası ve yakınları ile taksi durağına doğru yürüdükleri sırada C.K.A.'nın taksiden indiği ve tartışmanın başladığı, tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından gencin karakola kaçtığı yer alıyor.

 
Gösterim : 1975
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21670529, Bugün: 234 kez ziyaret edilmiştir.