Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2014 Cuma 21:34
Posbıyık'tan Demirtaş' a ziyaret
Ereğli Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Halil Posbıyık ve beraberindeki heyet Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ereğli Belediyesi Önceki dönem belediye başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte geldiği Gülüç Belediyesinde kapıda çiçeklerle karşılandı.

Makamda konuşan Ereğli belediyesi önceki dönem belediye başkanı Halil Posbıyık, Demirtaş' a görevinde başarılar diledi. Posbıyık konuşmasında "Gülüç belediyesini yıllardır almak için çaba gösterdik. Bu seçimlerde aldık diye sevinirken Ereğli'yi kaybettik. Ancak her şey de bir hayır vardır diye düşünüyoruz. Bizler belediye de olmasak bile birey olarak olsun, meclis üyelerimizle olsun ve ilçe teşkilatımızla olsun her zaman yanınızdayız. Sizlere başarılar diliyoruz" dedi.

Gülüç Belediye başkanı Gökhan Demirtaş ise konuşmasına seçim öncesi ve seçim arifesinde kendisini yalnız bırakmayan Halil Posbıyık' a teşekkür ederek başladı. Demirtaş konuşmasında "Beni seçim öncesi ve seçim çalışmalarında yalnız bırakmadınız. Sizler her zaman bizim duayen başkanımızsınız. Bizler için belediye de sorun ve sıkıntı yaşayacaklar deniyor. Bizim borcumuz var. Ancak biz bugün itibari ile Düğün salonu, piknik alanı için çalışmalara başladık. Bu çalışmaları da yakında hizmete geçireceğiz. Bundan kimsenin de şüphesi olmasın. Biz diğer belediyelere de bakıyoruz. İktidar olan belediyelerin bizden daha fazla borcu olduğunu görüyoruz. Bizler Gülüç beldesine hizmet vermek adına meclis üyelerimiz ile elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

 
Gösterim : 1558
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21624336, Bugün: 2294 kez ziyaret edilmiştir.