Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2014 Cuma 21:43
Ak Parti'den Uysal'a İlk Resmi Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ve partinin Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Belediye Başkanlığı makamına ilk resmi ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Zonguldak Milletvekili Candan’ın yanı sıra AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, partinin ilçe teşkilatı yöneticileri ve bazı bazı belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Ziyarette kısa bir konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Karadeniz Ereğli’nin önemli bir seçim sürecini geride bıraktığına vurgu yaparak; “30 Mart’ta vatandaşlarımız AK Parti’ye, dolayısıyla da bizlere güvendiler ve oylarıyla bu güvenlerini ortaya koydular. Şimdi sırada mahalle ve parti ayrımı yapmadan hizmet etmek var”, dedi.

Ziyaretteki konuşmasına milletvekili Ercan Candan’ın ifadelerine paralel görüşler sunan Adalet ve Kalkınma Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, Başkan Hüseyin Uysal ve ekibine başarılar diledi. Çakır konuşmasında, “Karadeniz Ereğli’nin ufkunu açabilmek ve bugüne kadar yapılamayan hizmetleri yapabilmek için bir yerel seçim çalışmalarını aylar öncesinden başlatmıştık. 30 Mart’ın çok öncesinde de bu yerel seçimlerde kazananın AK Parti ve dolayısıyla da Karadeniz Ereğli olacağını sürekli söyledik. Sayın vekilimizin de dediği gibi şimdi hizmet zamanı. Hep bitlikte Ereğli’yi ayağa kaldıracağız” dedi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette konuklarına teşekkür eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal "Yerel seçimlerde tam bir ekip ortamında çalıştık. Bu seçimde elde edilen başarının temelinde herkesin büyük katkısı var. Ben ziyaretiniz vesileyle bu mücadele emek ve alın terini, yüreğini ortaya koyan sizlere ve herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmet yarışımızda sizlerin en büyük desteği bizlere vereceğine inanıyorum. Ereğli çok daha güzel günler görecektir ve yapılacak her hizmette hepimizin imzası bulunacaktır”

 
Gösterim : 1680
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548486, Bugün: 2591 kez ziyaret edilmiştir.