Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2014 Salı 17:34
LAFARGE EREĞLİ ÇİMENTO İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DURUŞU
Lafarge tüm dünyada 62 ülkede çalıştığı tüm iş kollarında olduğu gibi İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ hedeflerini yakalamak ve bu hedeflere uygun standartlarını tüm paydaşlarıyla beraber başarılı bir şekilde uygulamak konusunda hassasiyetini Ereğli fabrikasında da başarı bir şekilde sürdürüyor.

Bu kapsamda 28 Mayıs 2014 günü tüm öğleden sonrası için Genel Müdürümüz Sayın Merter Gençer’ in talimatıyla şirket tüm paydaşları ile sadece İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ’ ne odaklanmak maksadı ile tüm üretim-satış ve diğer faliyetlerini durdurdu.

Genel Müdür Merter Gençer başkanlığında Üretim Operasyonları, Nakliye Operasyonları, İdari Servis Operasyonları kapsamında üç ekip oluşturuldu.

Üretim Operasyonları ekip lideri İşletme Müdürü Sayın Okan İleri, Nakliye Operasyonları ekip lideri Satış Müdürü Sayın Barış Kolsuz, İdari Servis Operasyonları ekip lideri Finans ve İdari İşler Müdürü Sayın Metin Baş oldu.

Ekip liderlerleri temas ettikleri tüm paydaşları ; şirket çalışanları, nakliye firmaları sahipleri ve şöförleri, müşteriler, tedarikçiler olmak üzere bir araya gelip şirketin İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ duruşu, hedefleri hakkında tekrar bilgilenmeleri, mevcut durumun değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Bu çalışmayla ÜRETİM, NAKLİYE, İDARİ SERVİS operasyonlarında karşılaşılacak İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ olası risklerinin ; şirketin temas ettiği tüm paydaşları ile beraber tekrar gözden geçirilmesi sağlanmış, değerlendirmelerde bulunulmuş, karşılıklı etkileşimlerle ve beyin fırtınası ile İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ açısından şirkete ve çevresine olumlu katkılar sağlıyacak pozitif bir sinerji ortamı oluşturulmuştur.

Lafarge Ereğli Çimento ‘ nun öncelikli hedefi İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ olduğunun altını çizen Genel Müdür Sayın Merter Gençer şu değerlendirmede bulundu: Hedefimiz geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi iş güvenliğidir. İş güvenliğinde Lafarge’ın standartlarını harfiyen uygulamak, kazasız bir yıl geçirmek, Lafarge İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü’ne girebilmek için gerekli alt yapıyı sağlamlaştırmak hedefindeyiz. Ülkemizde ve bölgemizde iş güvenliği alanında örnek gösterilen kuruluş olmayı arzu ediyoruz.

 
Gösterim : 8449
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21671978, Bugün: 1683 kez ziyaret edilmiştir.