Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Cuma 15:22
Ereğli'de Fırtına Hayatı Felç Etti
Ereğli'de 10 dakika etkili olan fırtına ağaçları devirdi ve çatıları uçurdu. İlçe karanlığa bürünürken uçan çatının altında kalan bir otomobil de zarar gördü.

Ereğli'de saat 22.30 sıralarında aniden bastıran sağanak yağış ve etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Çöp konteynırları yollara savruldu. Yıkılan ağaç elektrik tellerini kopardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Kadı Tarlası Şenevler 3. bloktaki binanın çatısı fırtınada uçtu. Uçan çatının altında kalan bir otomobil zarar gördü. Bir karavan da fırtınada savrularak su kanalına düştü.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, şu ana kadar kendilerine gelen 4 çatı uçması, bir asansörde kalma ve ağaç yıkılması ihbarlarının olduğunu söyledi. Abalı Sokak'ta ise elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar mahalle halkına korku dolu anlar yaşattı. Tellerin birbirlerine çarpması ile çıkan kıvılcımlar sokak lambalarının da kararmasına neden oldu. Ereğli belediyesi İtfaiye müdürlüğünün önlem aldığı yoldan vatandaşların ve araçların geçişine izin verilmedi.

Öte yandan kentin büyük bir bölümdeki elektrik kesintilerinin de saatlerce sürmesi vatandaşları çileden çıkarttı. Ertesi günde devam eden bu kesintiler yüzünden kentte bir çok işyeri de elektrik olmadığı için öğlen saatlerine kadar iş yapamadı.

 
Gösterim : 1703
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21663225, Bugün: 142 kez ziyaret edilmiştir.