Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2014 Cuma 16:28
16 Yaşındaki Lise Öğrencisi 4 Gündür Kayıp
Ereğli'de evinden 4 gün önce çıkan 16 yaşındaki lise öğrencisinden haber alınamıyor. 8 Temmuz da evinden çarşıya inmek için çıkan ve 4 gündür kendisinden haber alınmayan16 yaşında Kerim Karapınar'ın anne ve babası çocuklarının bir an önce bulunmasını istiyor.

Çocuklarına ulaşamayan aile, Bağlık Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulundu. Polis tarafından ilçe merkezinde arama başlatılırken, gencin kayıp olduğu bilgisi diğer il ve ilçe emniyet müdürlüklerine de bildirildi. Anne Emine Karapınar, oğlunun sosyal paylaşım sitesi facebook adresindeki duvarına mesaj yazarak, “Oğlum geri dön” çağrısında bulundu. Anne Emine Karapınar, oğluna hitaben, “Oğlum, yavrum ne olur gel. Hani hep beni düşünüyordun? Ne olur gel, sana dayanamam ben yavrum. Tükendim, evimize dön ne olur. Hepimiz perişanız, hiç korkma gel.” diye yazdı.

Lise öğrencisinin babası Özcan Karapınar da oğlunun facebook duvarına şu mesajı yazdı: “Oğlum neredesin? Niye haber vermiyorsun? Bizi hiç mi düşünmüyorsun? Biz çok endişeliyiz, sadece ‘iyiyim’ yaz bu bize yeter. Hiç bir şey önemli değil, bizim için sadece sen önemlisin. Bizi seviyorsan haber ver, annen çok kötü." yazdığı görüldü.

Lise öğrencisi Kerim Karapınar’ın bulunması için ailesi ve arkadaşları sosyal paylaşım sitesi üzerinden resimleri yayarak çalışma yaparken, polis ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.

 
Gösterim : 1619
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21670415, Bugün: 120 kez ziyaret edilmiştir.