Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2014 Perşembe 16:20
Niyazi ÖZCAN Dün İftarlara Karşıydı, Şimdi Kendisi İftar Verdi! Üstelik İftar'ı ERDEMİR'i Eleştirmek İçin Kullandılar!
Dün İftarlara Karşı Olduğunu Belirtip Yönetim Kurulu Üyesi olduğu TSO'nun dahi İftarlarına gitmeyen ÖZCAN yapılmasını eleştirdiği İftarı kendisi verdi!

İşadamları, nakliyeciler ve esnafla Keleşler Park Otel'de düzenlenen iftar programında bir araya gelen TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Niyazi ÖZCAN, yerel basına yansıyan şekli ile yaklaşık 100 kişiye iftar verdi. Daha önceleri kendi ağzından basına verdiği demeçlerle İftarlara karşı olduğunu belirtip yapılan her türlü iftar programını protesto eden ÖZCAN'ın şimdi kedisinin iftar vermesi kamuoyu tarafından yadırgandı.

Yaklaşık 100 kişiye verilen iftar programında masalardaki zengin iftar menüsü ile dikkat çeken iftar programının sonrasında ise verilen iftarın asıl amacı da orta çıktı.

İftar Bahane, Mübarek Aylarda İftar'ı Kullanarak ERDEMİR'e Yüklendiler!

Keleşler Park Otel'de düzenlenen iftar yemeğinin ardından gazetecilere basın açıklamasında bulunan ÖZCAN'ın hedefinde ERDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Ali PANDIR vardı. ÖZCAN; "Erdemir’i dünya klâsında bir şirket yapma vizyonu ve iddiasıyla göreve geldiğini söyleyen Ali Pandır, Erdemir’in zaten Avrupa’nın 5. büyük yassı demir çelik üreticisi olması sebebiyle, zaten bir dünya şirketi olduğunu bilmiyor muydu?" dedi.

Açıklamasında ağırlıklı olarak Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Ali PANDIR’ın ulusal basına yansıyan sözlerine yanıt veren ÖCAN'ın PANDIR'ı hem de ERDEMİR ağır bir şekilde eleştirmesi kamuoyunda yeterli yankıyı uyandırmadı. ÖZCAN'ın bu tutumunu eleştiren kamuoyunda özellikle bu gibi konuların iftar programlarında konuşulmaması konusu hakim görüş olarak gösterildi. Ayrıca dün iftarlara karşı olan ÖZCAN'ın kendisinin iftar vermesi de eleştirildi.

HABERİN İÇİNDEN

Niyazi ÖZCAN bu kentin yeri geldiğinde çok doğru tespitler yapabilen bir kişiliği. Ancak dün söyledikleri ile bugün o söylediklerinin tam tersi bir tutum içine girmiş olması düşündürücüdür. Bugüne kadar söylediği ve yaptığı her uyarı yerel basın olarak yayın organlarımızda geniş yer bulabiliyorken, ÖZCANîn mübarek ay olan Ramazan ayında bir iftar programını kullanarak yapması ise ayrı bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik daha önce yaptığı basın açıklamaları basın tarafından harfiyen kamuoyuna ulaştırılırken ÖZCAN'ın iftar programını bu tür söylemleri için kullanmasının altında neyin yattığı ise merak konusu.

Gazete Ereğli olarak Ramazan ayının bitimine 3 gün kala bu olayın gerçekleşmesi yerine bayram sonrası ÖZCAN'ın geniş katılımlı bir basın açıklaması yapması daha doğru olur kanaatindeydik. Üstelik Sn. ÖZCAN dün söylemlerinde dile getirip karşı olduğu şeyleri bugün kendisi yapmamış olurdu!

 
Gösterim : 5266
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553389, Bugün: 3332 kez ziyaret edilmiştir.