Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2014 Pazar 22:34
Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Ereğli'de motosiklet ile otomobil çarpıştığı kazada biri ağır, 2 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, motosikletin tescilsiz, sürücüsünün ehliyetsiz olduğu öğrenildi.

Kaza 14.30 sularında Kepez mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Ereğli'den Kepez istikametine giden Şinasi Karaca (19) idaresinde ki plakası olmayan motosiklet ile tali yoldan ana yola çıkış yapan Mehmet Öz (41) idaresinde ki 67 UA 337 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmada motosiklet sürücüsü Şinasi Karaca ve motorda yolcu olarak bulunan akrabası Soner Karaca (19) yola savruldu. Yaralıların yardımına koşan mahalle halkı sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen iki ayrı sağlık ekipleri, ilk olarak durumu ağır olan Soner Karaca'yı yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı. Motosiklet sürücüsü Şinasi Karaca' da ikinci ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Mehmet Öz ifadesi için karakola götürüldü.

Kazada yaralanan ve özel hastaneye kaldırılan Soner Karaca'nın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücü Şinasi Karaca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

 
Gösterim : 1566
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21661870, Bugün: 2385 kez ziyaret edilmiştir.