Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2014 Pazartesi 10:21
Üniversite Kaydına Hazırlanıyordu, Hayatını Kaybetti
Ereğli'de arkadaşları ile dolaşırken aniden fenalaşan 19 yaşındaki genç yaşamını yitirdi. Üniversite kaydı sebebiyle Edirne'ye gitmek için gün sayan gencin ölümü aile fertlerini gözyaşlarına boğdu.

Olay, saat 23.30 sıralarında, ilçeye bağlı Bağlık mahallesi Zirve kent sitesinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde 2 arkadaşı ile birlikte mahallede dolaşan 19 yaşındaki Mertcan Yılmaz, arkadaşları ile birlikte koşmaya başladığında aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Arkadaşlarının sağlık ekiplerine haber vermesi ile kısa sürede olay yerine gelen özel hastane ambulansı, Mertcan Yılmaz'ın kalbinin durması üzerine kalp masajı yaptı. Yeniden hayata döndürülen Mertcan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber alan aile fertleri hastaneye akın etti. Mertcan Yılmaz'ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Genç yaşta hayatını kaybeden Mertcan Yılmaz'ın kalp rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Mertcan Yılmaz'ın yarın Trakya üniversitesi İşletme bölümüne kayıt yaptırmak üzere ailesi ile birlikte Edirne'ye gitmek için hazırlık yaptığı öğrenildi.

 
Gösterim : 1972
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644087, Bugün: 4072 kez ziyaret edilmiştir.