Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2014 Salı 20:20
Beşiktaş Bayan Futbol Takımı, Ereğli Belediyespor'la oynayacak
Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin daveti üzerine Ereğli'ye gelecek olan Beşiktaş Bayan Futbol Takımı Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma 23 Ekim Perşembe günü saat 15.00'te Beyçayırı Stadı'nda oynanacak.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yayınlayan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yönetimi 23 Ekim Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmaya Ereğlili spor severleri davet etti. Yapılan açıklamada, Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı oyuncularından Yeliz Acar'ın Beşiktaş'a transferiyle ilgili bilgiler de verilirken, Yeliz’in transferiyle başlayan dostane ilişkileri pekiştirmek amacıyla iki takım arasında bir dostluk karşılaşması yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Beşiktaş Dernekler Toplantısı'na katılan Tarkan Adik ve yönetimi, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yüz yüze konu hakkında görüşmüş, Başkan Orman'ın da bu konuyu destekleyeceği sözünü vermeşti. Bu görüşmeler ve Yeliz Acar'ın Beşiktaş'a transferi kapsamında 23 Ekim Perşembe günü Ereğli'deki Beyçayırı Futbol Sahası'nda saat 15.00'te Karadeniz Ereğli Belediyespor ile Beşiktaş Bayan Futbol Takımı'nın dostluk maçında karşı karşıya geleceği ifade edildi.

 
Gösterim : 3473
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21648228, Bugün: 3554 kez ziyaret edilmiştir.