Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2014 Çarşamba 20:07
Öğrenciye çarptı, aracıyla hastaneye götürdü
Ereğli'de kamyonet sürücüsü yolun karşısına geçmek isteyen ortaokul öğrencisi kıza çarptı. Eşi ile araçtan inen sürücü, kızı kendi aracı ile hastaneye götürdü. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Açık Çarşı kavşağında meydana geldi. Eşi melek Özdemir ile Devrek yol ayrımı istikametine giden 67 TY 551 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü İlyas Özdemir, yolun karşısına geçmek isteyen ortaokul öğrencisi Selen Demircoğlu'na (13) çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan kız çocuğunun yardımına sürücü İlhan ve eşi Melek Özdemir ile çevredeki vatandaşlar koştu.

Sürücü İlyas Özdemir, olay yerine çağırılan ambulansı beklemeden yaralı kızı aracına alarak polis eşliğinde özel hastaneye götürdü. Özel hastane acil servisine gelen kızın babası ve yakınları sürücü Özdemir'e tepki gösterdi. Özdemir, öğrencinin yolun ortasına aniden atladığını savunarak, sağa ve sola hamleler yaptığını, kendisinin yavaşlayarak kaçmak istemesine rağmen çarptığını söyledi.

KAZA ANI İŞ YERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kaza bir iş yerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Selen Demircioğlu'nun yola doğru koşması, sürücü İlhan Özdemir'in aracın direksiyonunu sola kırmasına rağmen sağ yan taraftan kıza çarpması görülüyor. Polisin kazayla ilgili tahkikatı sürüyor.

 
Gösterim : 2308
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549263, Bugün: 3368 kez ziyaret edilmiştir.