Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba 01:16
Alaplı Devlet Hastanesi'nde 3 yıl sonra ilk doğum
Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Devlet Hastanesi'nde 3 yıl sonra ilk doğum gerçekleşti. Alaplı Devlet Hastanesi Başhekim Kadın Doğum Doktoru Ahmet Çoşkan, gereve geldikten sonra yeniden faaliyete geçen Doğum servisinde Rabia Yenaygün'ün normal doğumla evladına kavuştuğunu söyledi.

Alaplı Devlet Hastanesi'nde doğum yapan Rabia Yenaygün "Alaplı Devlet Hastanesi'nde doğum servisi olmadığı için aileler Ereğli’ye gidiyordu. Bizde ilk başlarda Ereğli doğum yapmayı planlıyorduk. Ancak Alaplı Devlet Hastanesinde doğum yapıldığını duyunca buraya geldik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim. Doktoruma ve hemşerilere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Alaplı Devlet Hastanesi baş hekimi ve Kadın doğum doktoru Ahmet Coşkan, göreve geldikleri ilk günden itibaren kadın doğum servisini hizmete almak için çalışma başlattıklarını söyledi. Coşkan açıklamasında, "Kısa sürede doğum servisimizi yeniden düzenleyerek, dün gece 266 gram ağırlığında çok sağlıklı bir kız bebeği dünyaya geldi. Ailemiz dış hastanelere de gitti. Bize güvendiler ve bebeklerinin Alaplı’da doğmasını istediler. 3 yıl sonra bizler de Alaplı’da bir doğum gerçekleşmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Servisimiz en model hastanelerdeki doğum servisleri standartlarındadır. Artık kadınlarımız doğum yapmak için başka İlçelere gitmelerine gerek kalmayacak." dedi.

 
Gösterim : 1464
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643440, Bugün: 3425 kez ziyaret edilmiştir.