Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2014 Cumartesi 20:25
EREĞLİ BELEDİYESİNİ BİR KAÇ VARLIKLI AİLE VE ERCAN CANDAN MI YÖNETİYOR?
Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, düzenlediği basın toplantısında son dönemde önemli bir başlık haline gelen; ‘Belediyeyi birkaç varlıklı aile ve Ercan Candan mı yönetiyor?’ şeklindeki soruya yanıt verdi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu yöndeki soruya açıklamada bulunarak; “Bu bir algı’ dedi..

Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, düzenlediği basın toplantısında son dönemde önemli bir başlık haline gelen; ‘Belediyeyi birkaç varlıklı aile ve Ercan Candan mı yönetiyor?’ şeklindeki soruya yanıt verdi.

Uysal, Ereğli’nin küçük bir yer olduğunu belirterek; “İnsan müdür olur, bir göreve gelir. Ereğli küçük yer. Herkes birbiriyle oturup sohbet ediyor, çay içiyor. Biz büyük bir aileyiz. İnsanlar yan yana gezebilir, dostluklar devam edecek. Benim de bir sürü dostluklarım var. Onlarla ilişkilerimi keseyim mi? Bir görev değişikliği yapıyorsunuz, O ailenin etkisi mi oldu, bu ailenin etkisimi oldu? Tamamen algı üzerine bu..” dedi.

‘VELEV Kİ SAYIN VEKİL TAVSİYE EDİYOR’

Uysal, Milletvekili Ercan Candan’la ilişkileri için şu açıklamayı yaptı; Sayın Milletvekilimizle beraber, yan yana, birlikte karar vererek, yan yana yürüyoruz. Bu niçin rahatsızlık veriyor. Yıllardır bizi geriye koyan bu değil mi? İnsanlar siyasiler arasında kavga olsun istiyorlar. Herkesin ilgisini kavga çeker. Güzel haberleri okumak istemiyor insanlar. İnsanımız kavga gibi şeylere meraklı. Milletvekilimizle bunlara takılmıyoruz. Böyle bir şey yok. Velev ki sayın vekil tavsiye ediyor. Sayın vekil kimle çalıştı. Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla, AK Parti Genel Merkezinde çalışıyor. Yol yapma gayretinde, okul yapma gayretinde. Üniversite kampüsü yapmaya çalışıyor. 20 bin kişilik stad projemizi takip ediyor. Ne günahı var, ne yapıyor? Bunları konuşurken belediye başkanıyla omuz omuza gitmesi niçin rahatsızlık veriyor. Bütün iller bu hizmetleri alırsanız uçarsınız derken, ne yapalım araya çomak mı sokalım sorusunu anlamıyorum. Ben Milletvekilimizle beraber çalışmaktan son derece rahatım ve huzurluyum. Her zamanda böyle devam edecektir”

Haber kaynağı: www.kdzereglihaberci.com

 
Gösterim : 2129
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21649203, Bugün: 4529 kez ziyaret edilmiştir.