Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2014 Pazar 19:19
İKİ OTOMOBİL FENA ÇARPIŞTI!
Ereğli'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Araçların çevreye dağılan parçaları belediye temizlik ekipleri tarafından toplandı. 1.94 promil alkollü olan yaralı sürücü 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, gece 02.30 sularında sanayi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Gülüç istikametinden Ereğli istikametine giden 67 UD 732 plakalı otomobil sürücüsü Ersan Ş., (32) kavşaktan dönüş yapan Ferdi D. nin (33) kullandığı 67 TN 909 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçların parçaları çevreye savruldu. Kazada patlayan camlar nedeniyle yüzü parçalanan ve kanlar içerisinde kalan sürücü Ferdi D., ayakta bile durmakta güçlük çekerken aracının plakasını çıkarmaya çalıştı. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hurdaya dönen otomobillerden sızan gaz ve benzini kesmek için çalışma yaptı. Polisler de Ferdi D. nin aracında yaptığı araştırmada boş bira şişeleri buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücü Ferdi D.'yi ambulansa alarak ilk müdahaleyi yaptı. Yüzünde kanama olan sürücü Ferdi D. yapılan müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan Ferdi D. nin 1.94 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kazadan yara almadan kurtulan diğer sürücü Ersan Ş. ifadesi alınmak üzere Gülüç Polis Merkezi'ne götürülürken, kazada hurdaya dönen otomobiller çekici ile kamyon garajına kaldırıldı. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

 
Gösterim : 10949
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640502, Bugün: 487 kez ziyaret edilmiştir.