Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2015 Salı 00:01
Ereğli'de Şüpheli Çanta Paniği
Ereğli'de akşam saatlerinde korkuluk demirlerine asılı bırakılan çanta, vatandaşın şüpheli paket ihbarı ile polisi harekete geçirdi. Zonguldak'tan bomba imha ekibinin beklendiği sırada çantanın sahibi geldi. İçinde bebek malzemeleri bulunan çantanın açılmasının ardından ekipler normale döndü. Bazı vatandaşlar ise emniyet şeridinden geçerken tanıdıklarının 'Orada bomba var. Geçmeyin' sözleri ile korkarak hızla uzaklaşmaya çalıştı.

Olay Kirmanlı Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Eski hastane kavşağına yakın olan korkuluk demirlerine asılı olan çantayı gören mahalle halkı, polise ihbarda bulundu. Söz konusu yere gelen polis, ana yolu her iki yönden emniyet şeridi ile trafiğe kapattı. Zonguldak'tan bomba imha ekibinin beklendiği sırada polisin yanına gelen ve Ereğli Devlet Hastanesi'nde kadın doğum uzmanı olan Ekrem Ergenç, eşinin çocuklarını kreşe bırakmak için beklediği sırada oraya astığını ve unuttuğunu söyledi. Kimliğini almak için eve giden Ergenç'in beklendiği sırada emniyet şeridinin altından geçen 4 bayan, tanıdıkları bir kişinin 'Orada bomba var. Patlar. Geçmeyin' demesi üzerine hızlı adımlarla koşarak karşı tarafa geçti.

Çantanın yanına polis ile birlikte giden Ekrem Ergenç, çantanın içini açarak polise gösterdi. Çantanın içerisinden çocuk bezi ve giysileri çıktı. Çantanın sahibi Ekrem Ergenç, ifadesi alınmak üzere Merkez Polis Karakolu'na götürüldü. Yaklaşık 1 saat süren beklemenin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

 
Gösterim : 1888
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553417, Bugün: 3360 kez ziyaret edilmiştir.