Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Çarşamba 19:03
Türk Hava Kurumu (THK) Kdz Ereğli Şubesinden Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesine hayırlı olsun ziyareti.
Türk Hava Kurumu (THK) Kdz Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Önder,Gökan Günay,Şube Saymanı Koray Demirbaş,THK Üyeleri Ali Kaya ve Sadettin Aykaç Aralık ayı sonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulunda güven tazeleyen Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu Sendika Başkanı Yusuf Ziya Odabaşı ve Yönetimini kutlayarak başarılar diledi. Kdz Ereğli'nin gündemi sosyal ve ekonomik olarak yaşadığı sıkıntılar kapsamında yapılması gerekenler hakkında geniş bir şekilde fikir alışverişinde bulunuldu. Türk Metal Sendikasının Kdz Ereğli'nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarının başında gelen bir kurum olduğunu Kdz Ereğli'nin ve bölgenin yaşadığı sosyal ve ekonomik sıkıntılarına büyük katkı sunduğunu ve sunmaya devam edeceğine olan inancı ile yapılması gerekenler konusunda etkin rol üstlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'ta Ereğli'de birlik beraberliğin olmadığına işaret ederek en büyük projenin birlik beraberlik projesi olması gerektiğini söyleyerek Sendika olarak Kdz Ereğli ve bölgenin geleceği noktasında birliktelik halinde oluşacak projelere gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek samimiyet ve diyalog çağrısında bulundu.

Yaklaşık iki saate yakın gerçekleşen samimi görüşmede Kdz Ereğli THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu'na ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

 
Gösterim : 1990
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21647892, Bugün: 3218 kez ziyaret edilmiştir.