Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2015 Perşembe 19:43
Baca yüzünden anne, baba ve kardeşi ile kavga etti
Ereğli'de evine baca yaptığı için kardeşi, annesi ve babası ile tartışan genç adam eline aldığı bıçak ile kendisini öldüreceğini söyledi. Polislerin uzun süre ikna etmeye çalıştığı genç 'Bu bacanın kime zararı var' diyerek göz yaşlarına boğuldu. Uzun uğraşlar sonrasında ikna edilen genç ekip aracına bindirilerek karakola götürüldü.

Olay Balı Mahallesi Gökme sokakta meydana geldi. İddiaya göre dün sabah saatlerinde babası Mustafa Uslu (56) ile görüşerek evine yeni baca yapmak için izin alan Mustafa Uslu(33) üst katında oturan kardeşi Ömer Uslu ile baca yüzünden kavga etti. Yaşanan kavgada iki kardeş karakolluk olurken, alınan ifadelerin ardından iki kardeş serbest bırakıldı. Akşam saatlerinde Ömer Uslu ile ağabeyi Mustafa arasında yaşana kavgaya anne Satı(50) ile baba Mustafa Uslu da dahil oldu. Yaşanan kavgaya müdahaleye gelen polisler anne Satı ve baba Mustafa'yı ekip aracına aldı.

Polisler ifadesi için ağabey Mustafa Uslu'ya emniyete gideceklerini söyledi. Buna sinirlenen Mustafa Uslu eline aldığı ekmek bıçağı ile kendisini öldüreceğini söyledi. Eşinin yanında sinir krizi geçiren genç adam bıçakla cama vurarak camı kırdı. Polislerin ise Mustafa Uslu'yu ikna çabası başladı. Evden çıkan Mustafa Uslu polislere kavgaya neden olan bacayı polislere göstererek 'Bunun kime ne zararı var' diyerek tepki gösterdi. Polisin uzun uğraşları sonrasında ikna edilen genç adam ekip aracına alınarak karakola götürüldü.

Karakolda anne Satı Uslu'nun oğlu Mustafa Uslu'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

 
Gösterim : 2055
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552562, Bugün: 2505 kez ziyaret edilmiştir.