Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2015 Cumartesi 22:22
Niyazi ÖZCAN'a yapılan Saldırı Ereğlilicilik kimliğine yakışmaz!
Bu işin arkasında kimler var! Oradaki 50-60 kişilik kalabalığı Niyazi ÖZCAN'ın üzerine kim gönderdi.. Kepez Spor'un gecesinde sporculara destek için yapılan açık arttırmada KEPEZ SPOR formasını 5 Bin Türk Lirasına alan Niyazi ÖZCAN'ın sarfettiği sözler birlerine mi dokundu?

Kdz. Ereğli Kepezspor'un 23 Ocak 2015 Cuma günü Büyük Ereğli Anadolu Otelde gerçekleştirdiği ve kulübe gelir elde etmek amacı ile yapılan dayanışma gecesinde her şey yolunda giderken gecenin sonunda yapılan çekiliş sırasında kendisine mikrofon uzatılan Ereğli TSO Başkanı Niyazi Özcan’ın kulübe ve genç sporculara destek verilmesi noktasında Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Yöneticilerine yönelttiği eleştiriler tansiyonu yükseltti.

İddiaya göre salonda bulunan esnaf kefalet kooperatifinin bazı yöneticileri Niyazi Özcan’ın üzerine yürüyerek saldırıda bulundu. İki kişinin saldırısını gören yaklaşık 50-60 kişilik gurupta Niyazi Özcan’a saldırmaya başlayınca masa ve sandalyeler havada uçuştu. Özcan uğradığı saldırı sonrası salondan uzaklaştı.

Niyazi ÖZCAN gecenin başında açık arttırma ile satılan sırt numarası 67 olan Kepez Spor formasını daha yüksek fiyatlara satılmasını sağlamak adına salondaki işadamı ve özellikle de Esnaf Kefalet Kooperetaifi yöneticilerine seslenmiş ancak onlardan ses çıkmaması nedeni ile formayı 5 Bin Türk Lirasına kendisi satın almıştı.

Çıkan olaylar üzerine çok sayıda polis ekibi Büyük Anadolu Otel’e yönlendirildi. Olay yerine gelen polis ekibi kavgayla ilgili olarak tutanak tutup olay yerinden ayrıldı. Saldırıya uğrayan Niyazi Özcan ise emniyete gidip kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu. Özcan hastanede sağlık raporu almasının ardından karakolda ifade verdi. Polis Özcan’ın şikayeti üzerine esnaf kefalet kooperatifinin bazı yöneticilerini ifadeye çağırdı. Karakola çağırılan esnaf kefalet kooperatifi yöneticileri alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken saldırıya ilişkin olarak otelin güvenlik kameralarını inceleyecek.

GAZETE EREĞLİ DİYORKİ;

Güzel başlayan gecenin tatsız bir şekilde sonlanması kentimizdeki sağduyulu olması gereken kişilerin bir birilerine olan tahammülsüzlüğün son haddeye geldiğinin de bir göstergesi oldu aslında.

Tahammülsüz ve her an kavgaya hazır gergin bir kent olmaya başladık günden güne...

Gecede açık arttırmalarla satılan formaların komik rakamlarda kalmasını içine sindiremeyen Niyazi ÖZCAN mikrofonu eline alarak salonda bulunan bazı işadamları ve Esnaf Kefalet Kooperatifi yöneticilerini harekete geçirmek istedi. Amacı ise sadece gençlere daha fazla destek olmaktı. Zira geceyi erken terk eden protokol ve yanındaki kalabalık işadamı tayfası da olmayınca gecede açık arttırmaya katılacak pek kimse de kalmamış oldu. Biliyorsunuz bu tip gecelerde böyle açık arttırmalar ile gecenin ev sahibine destek olunur. Ve genelde bu tip açık arttırmalar renkli bir şekilde bir birileri ile yarış halinde olan işadamı ya da hayırseverlerin pey arttırmaları ile ilerler ve yardım olabilecek en üst seviye ulaşır. Bu işin geneli budur. Ancak açık arttırmalara sessiz kalan sözde Ereğlilileri görünce ben dahi, elimdeki fotoğraf makinemi bırakıp yerimden kalkıp haykırasım gelmedi değil, "haydi beyler pamuk eller cebe" diye!

Neyse ki Niyazi ÖZCAN benim yerime yaptı. Kalktı ayağa, aldı mikrofonu eline ve " "Bu kentin kaymağını yiyenler nerde, neden spora sahip çıkmıyorlar. Neden bu gecede geçlere sahip çıkmıyorlar. Benim dedelerim 80 sene önce bu memlekete gelmişler. Ben de Ereğliliyim" diyerek formanın fiyatını bir anda 5 bin Türk Lirasına arttırarak formayı aldı...

Sonradan anladık ki bu birilerine dokunmuş!

Birileri masadan kalmış ve Niyazi ÖZCAN'ın masasına yürümüşler..

Ama bir farkla; arkalarında da 50-60 kişi!!!

Ne şimdi bu beyler, Niyazi ÖZCAN'ın dedikleri zorunuza mı gitti...

Bu kentte işinize geldi mi Ereğlilicilik yapıp yerlicilik gürültüsü çıkaran sizler, iş bir yere destek, bağış vs oldu mu neden kuzu gibi eliniz cebinizde oturuyorsunuz?

Neden Yaraşlı Yörük muhtarı kadar olamadınız?

Neden siz de kurumunuz adına siz de bir forma almadınız gecede?

Ama işin kolayını seçtiniz tabiki... Ereğlili olmayan ama sizden daha çok mangal gibi yüreği ile o genç spor kulübüne destek çıkan adamın üzerine yürümeyi seçtiniz.. Hemde kalabalık bir grupla!

Bu mudur Ereğlililik!

Eğer siz bu durumu planladınız, programladınız ve uyguladınız ise; kusura bakmayın ama 7 göbek Ereğlili olan ben sizlerin yanında Ereğlili falan değilim...

Yazıklar olsun size!!!!

 
Gösterim : 3655
YORUMLAR
MUSTAFA TİMUR / YAPILAN COK AYIP
HER NE OLURSA OLSUN NİYASİ ÖZCAN ARKADAŞIMIZA YAPILAN BU SALDIRIYI KINIYORUM
0
1

RECEP ORDU / EREĞLİ ÇOCUĞU
ben ne kadar eregliliysem. ki dedemin dedesi yunuslu köyünde doğmuş. niyazi özcanda o kadar Ereğlilidir bence.öz be öz kandilli çocuğudur.aksini iddia eden varsa bana yazsın.
0
4
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548490, Bugün: 2595 kez ziyaret edilmiştir.