Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Pazar 22:41
UYSAL MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRDÜ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, bu hafta sonu da mahallerdeydi. Daha önce halk toplantısı için gittiği mahalleleri, bu kez Daire Müdürleri ile birlikte gezen ve sorunları yerinde gören Uysal, Kocaali ve Sarı Korkmaz’a 4 saat ayırdı. Uysal, “Mahallelerimiz bizim için önemli. Gerek muhtarlarımız gerekse mahallede yaşayan vatandaşlarımızın tüm sorunlarına kısa, orta ve uzun vadede çözüm üretme çabasındayız. “dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunu mahallelere ayırdı. Uysal, daha önce halkla bir araya geldiği ve sorunları dinlediği Kocaali, Sarıkorkmaz, Orhanlar ve Akarca mahallelerinde ki sorunları, bu kez yerinde gördü.

Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar ve Temizlik İşleri Müdürü Metin Avcı’nın da bulunduğu mahalle gezilerinde sorunlar mercek altına alındı. Ziyaretlere Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ta katıldı.

İLK DURAK KOCAALİ MAHALLESİ OLDU

Başkan Uysal’ın gün içindeki ilk durağı Kocaali Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Murat Uslu ile birlikte mahalleyi gezen Uysal, Kocaali Merkez Mahallesinde bulunan cami önünün tehlike arz eden yerden yüksek bölümüne ferforje yapılması, cami önündeki kullanım ömrünü tamamlayan oturma gruplarının değiştirilmesi taleplerinin derhal yerine getirilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.

Uysal, merkez mahallesinde bulunan ve daha önce okul ve lojman olarak kullanılan yerlerin, mahalle konağına dönüştürülmesi ve söz konusu yerde bulunan çocuk parkının iyileştirilmesi, Ahmetcikler Sokak’ta bulunan camii önünde kanalizasyon ve yağmurlama giderleri ve yine aynı sokakta bulunan eski okul binası ile mahalle mezarlığı bölgesi ile ilgili talepleri de değerlendireceklerini söyledi.

UYSAL, SARIKORKMAZ’DA..

Başkan Uysal’ın gün içindeki ikinci ziyareti Sarıkorkmaz Mahallesi oldu.

Mahalle Muhtarı Ali Kocatürk ile birlikte daha önce yapılan toplantıya ilişkin şikâyetleri yerinde gören Uysal, 1 nolu Molla Ahmet Sokak’ta bulunan çocuk park alanının düzenlenmesi, Aydoğdu, Okul ve İhsan Likoğlu Sokakta, yağmurlama hatları ve yaya yolu ve duvar gibi taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verirken, Aydoğdu sitesinde bulunan, dinlenme ve spor tesisinin beton zemininin çimlendirilmesi ve çevre düzeni ile yanında bulunan çocuk parkının da değiştirilmesi konularında kısa sürede çalışma yapılacağını söyledi.

Gün içinde daire müdürleri, Orhanlar ve Akarca Mahallelerinde Uysal’ın yaptığı toplantılarda mahalle halkı tarafından bildirilen sorunları yerinde görerek eksiklikleri tespit etti.

 
Gösterim : 8676
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21649684, Bugün: 5010 kez ziyaret edilmiştir.