Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2015 Pazartesi 21:59
Buzlanma Kazaya Yol Açtı
Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında 3 araç birbirine girdi. Kazada aracı hurdaya dönen sürücü gizli buzlanma olan yolda tuzlama çalışması yapılmadığını iddia ederek ekiplere tepki gösterirken sinirlendi. Sürücü aracının dikiz aynasına tekme atarak kırdı.

Kaza gece saatlerinde Gülüç Köprü üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 LH 594 plakalı otomobil sürücüsü Şahin Şentürk, Gülüç Köprüsü üzerinde gizli buzlanma nedeniyle aracını kaydırarak köprü korkuluklarına çarptı. Kazayı gören ve yolda duran 67 TY 734 plakalı otomobile arkadan gelen 67 LR 674 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan olmazken otomobiller hurdaya döndü. Aracını kaydırarak korkuluklara çarpan sürücü Şahin Şentürk, buzlanan yolda tuzlama yapılmadığını iddia ederek belediye ekiplerine tepki gösterdi.

Şentürk, "Belediyenin çalışması böyle arkadaşlar. Bu belediye böyle çalışıyor. Yolda ne tuzlama ne de başka bir çalışma var. Kaza nasıl oldu. 70-80 ile geliyorduk. Yol tamamıyla buz. Başka hiç bir şey değil. İnsanları da mağdur ettik. Bak şu anda yol kapalı. Kar yağdığı zaman bütün yollar kapalı" dedi.

Sinirlenen sürücü Şahin Şentürk, aracının dikiz aynasını tekme atarak kırdı. Olay yerine gelen trafik ve karakol ekipleri, kaza ile ilgili olarak sürücüleri bilgilendirdi. Araçlar çekici ile yol kenarında kaldırıldı. Yaklaşık yarım saat kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

 
Gösterim : 1622
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21641739, Bugün: 1724 kez ziyaret edilmiştir.