Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2015 Pazartesi 23:52
UYSAL’DAN BAŞKAN YARDIMCILARINA YENİ OPERASYON!
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 4 Başkan Yardımcısına bağlı olan 19 Müdürlükten 14’nü direk kendine bağladı.. Bu operasyon, Uysal’ın Başkan Yardımcılarına ‘çalışmalarınızdan memnun değilim’ şeklinde algılandı..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, görevdeki 1. Yılını doldurmak üzere olduğumuz şu günlerde, halkın da kamuoyunun da beklentilerine cevap veremeyince çareyi çalışmalarından memnun olmadığı başkan yardımcılarının görevlerini kısıtlamakta buldu.

Uysal, kendisine bağlı Özel Kalem Müdürlüğü haricindeki 4 başkan yardımcısına bağlı olan 18 Müdürlüğün 14’nü kendine bağladı ve Başkan Yardımcılarının görevlerini kısıtladı.

Uysal’ın son operasyonuyla, Başkan Yardımcısı Esra Alpago da İmar, Plan-Şehircilik Müdürlüğü, İbrahim Cöbek de Yazıişleri Müdürlüğü, Alptekin Dursun da Zabıta ve Ruhsat Müdürlüğü ve Nazım Erdoğan’da Hukuk ve Kültür Müdürlüğü kaldı. Uysal, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, Mezarlıklar, İşletmet ve İştiraklar, Temizlik İşleri gibi diğer 14 Müdürlüğü kendisine bağladı.

Uysal’ın bu operasyonu, Başkan Yardımcılarına ‘çalışmalarınızdan memnun değilim’ şeklinde algılandı..

 
Gösterim : 1489
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550506, Bugün: 449 kez ziyaret edilmiştir.