Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar 16:22
Parada anlaşamadığı çekici sürücüsünü 6 yerinden bıçakladı
Ereğli'de kaza yapan alkollü sürücü aracını çeken çekici sahibi ile para konusunda anlaşamayınca bıçakladı. 6 yerinden bıçaklanan çekici sahibi Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Olay saat 04.30 sularında Kışla Sanayi sitesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli Alaplı karayolu Plajlar mevkisinde kaza yağan 67 LS 414 plakalı otomobil sürücüsü A.S (21) aracının çekilmesi için çekici talep etti. Kaza yerine giden çekici sahibi Bagi Baykurt (42) kazalı aracı çekiciye alarak sanayi sitesine geldi. Burada çekici parasından çıkan kavga sonrasında bıçak çeken A.S, Bagi Baykurt'u altı yerinden bıçakladı. Bagi Baykurt kamyon garajına kaçarken, Baykurt'u bıçaklayan A.S ise sanayi sitesi içinden kaçmaya çalıştı. Kamyon garajında ki görevlilerin haber vermesi ile olay yerine gelen Polis, kısa sürede A.S yi yakalayarak Gülüç polis merkezine götürdü.

2 Karın bölgesi olmak üzere toplam 6 bıçak darbesi alan Bagi Baykurt, 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan ve Cerrahi serviste yapılan müdahalenin ardından Baykurt ameliyata alındı.

PARADA ANLAŞAMAMIŞLAR

Bagi Baykurt'un kaçarak sığındığı kamyon garajında bulunan Adem Akyüz, kaza yapan aracın sürücüsü ile para konusunda tartıştıklarını ve bıçaklandığını bildiklerini söyledi. Akyüz konuşmasında "Valla bildiğimiz son halini gördüm. Bağıra bağıra garaja geldi. Bıçaklandığını söyledi. Görevli arkadaşlara bilgi verdik. Olay bir aracın kaza yapması. Kazalı aracı garaja getirmiş.. Herhalde ücret yüzünden tartışmış. Gelirken küfür falan da etmiş. en son takışmışlar orada. en son bıçaklamış. Kaç yerinden bıçakladığını bilmiyoruz" dedi.

Polis tarafından yakalanan ve doktor raporu için Ereğli Devlet hastanesine götürülen A.S nin 1.30 (130) promil alkollü olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

 
Gösterim : 1699
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21637107, Bugün: 6615 kez ziyaret edilmiştir.