Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Perşembe 15:58
BEÜ 1915 Hedefi Tamam
Bülent Ecevit Üniversitesi hazırlıkları haftalardır süren “Kampüsün kanında hayat var” kan kampanyası muhteşem bir finalle tamamladı. 2012 yılında bir günde tek noktadan toplanan en yüksek kan bağışına sahne olan “Sizleri Unutmadık” başlıklı kampanya ile başlayan BEÜ’deki kan bağışı kampanyası bu yıl anlamlı bir hedefle tamamlandı. Çanakkale Zaferinin 100. yılı anısına 1915 ünite kan toplama hedefi Zonguldak protokolü ününde muhteşem bir finalle gerçekleşti.

BEÜ Kızılay Gençlik Kulübü üyelerinin ve Zonguldak Türk Kızılayı Şubesi ve çevre illerden gelen Kızılay çalışanlarının destek verdiği Kan Kampanyası kapanışında coşkulu anlar yaşandı.

Kan Kampanyası öğrencilerin ve kampanya için çalışanların tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlandı. Şölen havasında geçen etkinlik Türk Kızılay’ının desteğiyle BEÜ’sinin Kan kampanyası konusunda başarılarını taçlandıran bir organizasyona dönüştü.

Zonguldak Valisi Ali Kaban ve eşi, Tugay ve Garnizon Komutanı Birol Şimşek, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve eşi, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve eşi etkinliğin kapanış programına katıldı.

“Kampüsün Kanında Hayat Var” kan kampanyasının bu yıl hedefi olan 1915 ünite kanın toplanması Zonguldak protokolünün huzurunda gerçekleşmiş oldu. Protokol üyeleri öğrencilerin renkli boyalarla parmak bastıkları beyaz panoya öğrencilerin isteği üzerine parmak bastılar ve günün anısına hatıra defterini imzaladılar. Ardından Zonguldak Valisi Ali Kaban BEÜ Kızılay Gençlik Kulübü Başkanı Aykut Aydın’dan kulübün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Kaban kan kampanyasının yapıldığı spor salonunu gezerek kan veren öğrencilerle yakından ilgilendi.

2013 yılında gece 23:00’e kadar süren etkinlik bu yıl hedefe iki saat erken ulaşarak 21:00’de tamamladı. Sosyal medya üzerinde öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyası bağışların yapıldığı salonda anonslarla öğrencilere duyuruldu.

Kan Bağışı Kampanyası Zonguldak protokolünün BEÜ Kızılay Gençlik Kulübü üyeleri ile çektirdikleri hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 
Gösterim : 1448
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552919, Bugün: 2862 kez ziyaret edilmiştir.