Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2015 Perşembe 21:29
'Çarptığın yayayı görmedin mi?' sorusu kazayı yapan gerçek sürücüyü ortaya çıkardı
Ereğli'de gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobil karşı şeride geçerek kaldırıma çarptı. Sürücünün yerine geçmek isteyen arkadaşı polisin 'Çarptığın yayayı görmedin mi?' sorusunu duyunca arabayı kullananın kendisinin olmadığını söylemek zorunda kaldı.

Kaza gece 00.00 sularında Gülüç Sahil Bulvarı tersaneler bölgesi önünde meydana geldi. İddiaya göre Alaplı'dan Ereğli istikametine giden 67 TL 674 plakalı hususi otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjü aştıktan sonra karşı şeride geçerek kaldırıma çarparak durabildi. Mahalle sakinlerinin kazayı haber vermesi ile olay yerine gelen polis çevrede sürücüyü aradı. 10 dakika sonra aracın yanına gelen Emre L.(21) sürücünün kendisinin olduğunu ve Alaplı'dan gelirken yerlerin ıslak olması sebebiyle kaza yaptığını söyledi.

Polisin 'Çarptığın yayayı görmedin mi?' sorusunu duyunca tedirgin olan genç ifadesi için götürüldüğü karakolda kazayı Sercan Y.'nin(29) yaptığını söylemek zorunda kaldı. Polislerin ulaştığı ve karakola getirdiği Sercan Y.'nin alınan doktor raporunda 146 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazada hurdaya dönen otomobil çekici ile kaldırılırken, sürücü Sercan Y. ve Emre L. ifadelerinin alınması ve kesilen cezaların ardından karakoldan ayrıldı.

 
Gösterim : 2156
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549378, Bugün: 3483 kez ziyaret edilmiştir.