Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2015 Cuma 19:11
BAŞKAN UYSAL SAHA ZİYARETLERİ İLE YAPILAN İŞLERİ İNCELEDİ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni gün mesaisine Potbaşı Şantiyesinde başladı. Sabah kahvaltısını burada personelle birlikte yapan ve çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Uysal, yapılan çalışmalarla ilgili brifing aldı. Kışla Sanayi Sitesinde inşa edilen yeni İtfaiye İstasyonu ve Potbaşı mevkiinde bulunan şantiyelerin taşınacağı, Belen Sanayi Sitesi yanındaki yeni şantiye alanında incelemelerde bulunan Başkan Uysal, Süleymanbeyler’deki Arıtma Tesisini de gezdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, güne Potbaşı’nda bulunan Belediye Şantiyesi’nde başladı. Sabah kahvaltısını burada personelle birlikte yapan ve çalışanlar ile bir süre sohbet eden Başkan Uysal, tüm personeli tek tek dinledi.

Personeli gayretli çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Uysal, yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir brifing aldı. Uysal, şantiye ziyaretinin ardından Fen İşleri Müdürü Selda Sayan, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar ve beraberlerindeki mühendislerle birlikte alana çıktı.

KIŞLA İTFAİYE BİNASINDA İNCELEME YAPTI

İlk olarak Kışla Sanayi Sitesi girişindeki itfaiye istasyonunu ziyaret eden Uysal, söz konusu bölgede bir itfaiye istasyonunun zorunluluk arz ettiğini ve sanayi girişindeki istasyonun ek istasyondan ziyade merkez özelliği taşıyacak şekilde inşa edildiğini söyledi. Uysal, önümüzdeki süreçte Potbaşı’nda bulunan merkez istasyonunun da Belen Sanayi girişine taşınacağını sözlerine ekledi.

YENİ ŞANTİYE ALANI TEMMUZ’A HAZIR

Başkan Uysal gün içinde Kışla Potbaşı mevki’inde bulunan, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon ile Ulaştırma müdürlüklerine ait şantiyelerin taşınacağı Belen Sanayi Sitesi yanındaki yeni şantiye alanında da incelemelerde bulundu. Uysal, zemin kotları üzerinde çalışmaların sürdüğü bölgenin söz konusu şantiyelerin taşınması için Temmuz ayı başına kadar hazır hale geleceğini söyledi.

ARITMA TESİSİ İLÇEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIM

Başkan Uysal incelemeleri çerçevesinde Kızılcapınar’dan Ereğl’ye gelecek olan ham suyun ishale çalışmalarının sürdüğü Kepez Mevkii’ndeki çalışmaların yanı sıra Süleymanbeyler’deki Arıtma Tesisini de gezdi. Burada Proje Müdürü Nazif İncirci’den çalışmalar hakkında bilgiler alan Uysal, 12 ayrı kademe ile gerçekleşecek, 70 bin metreküp /gün kapasiteli tesisin, Ereğli için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

“Kızılcapınar Barajı’ndan gelecek su, bu tesiste arıtılıp Ereğli’ye ulaşacak ve halkımız daha kaliteli su içecek.” diyen Uysal, tesisin yaz sonunda teslim edileceğini de sözlerine ekledi.

 
Gösterim : 1683
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552657, Bugün: 2600 kez ziyaret edilmiştir.