Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2015 Pazartesi 20:34
Çalınan eşyalar evinde çıktı, mahkemece serbest kaldı
Ereğli'de hırsızlık yaptıkları iddiası ile göz altına alınan 3 kişiden ikisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık malzemelerinin bulunduğu evin sahibi ise mahkeme tarafından denetimli serbestlik yasasından serbest bırakıldı.

Ereğli'ye bağlı Kavaklık Mahallesi'nde geçtiğimiz gece meydana gelen hırsızlık olayında playstation cafeye giren kişi ya da kişiler 5 plazma TV ve 5 oyun makinesi çalmıştı. Polisin yaptığı araştırmada, zanlıların televizyonları sattığı kişileri tespit etti. Buradan yola çıkan Asayiş Büro Amirliği ekipleri zanlıların kimliklerini tespit etti. Yapılan operasyonla olaya karıştığı belirlenen O.C. ile V.A. yakalanarak ifadeleri için Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Diğer zanlı M.A. ise bir gün sonra ekipler tarafından yakalanarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Alınan ifadelerin ardından, çalınan malzemeler M.A.'nın evinde çıkarken, zanlılar adliyeye sevk edildi.

Tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen zanlılardan V.A. ve O.C. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlılardan M.A., çalınan eşyaların evinde çıkmasına rağmen mahkeme tarafından denetimli serbestlik yasasından yararlanarak serbest bırakıldı. Çalınan eşyaların iş yeri sahibine teslim edileceği öğrenildi.

 
Gösterim : 1771
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644721, Bugün: 47 kez ziyaret edilmiştir.