Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2015 Çarşamba 22:11
Batı Karadeniz'in en büyüğü bizde...
Batı Karadeniz Bölgesi'nin en güçlü itfaiyesi kuşkusuz Kdz. Ereğli Belediyesi'nin İtfaiyesi. Başkan Uysal'ın yaptığı yatırımlarla ve verdiği destekle daha da güçlenen Ereğli İtfaiyesi, 94 köy, 3 belde ve Ereğli sınırları içinde yaklaşık 200 bin kişiye hizmet veriyor.

Açılışa, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra daire müdürleri, itfaiye personeli ve gönüllü itfaiyeciler katıldı.

BATI KARADENİZ'İN EN GÜÇLÜSÜ

Saygı duruşu ve İstikal Marşı ile başlayan törende konuşan İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, İlçe merkezinin yanı sıra 3 belde ve 94 köyde toplam 200 bin kişiye itfaiye hizmeti verdiklerini belirterek Batı Karadeniz bölgesinin en güçlü itfaiyesi haline geldiklerini söyledi.

32 METRELİK DEV VİNÇLİ İTFAİYE ARACI

Belediye Başkanı Uysal da sadece araç ve ekipman desteği ile değil eğitimler vererek de vatandaşlara hizmet ettiklerini belirttiği konuşmasında, “32 metrelik yeni itfaiye aracını bünyemize kattık. Mevcut araçlardan birini de yenilendik. Batı Karadeniz Bölgesinin en önemli itfaiye birimlerinden biri haline geldik.

Felaketler olmadan başımıza gelmeden önlem almalıyız. İtfaiye müdürlüğümüzde gönüllü itfaiyeciler de yetiştirilmekte. İnşallah bölgemizde felaketler olmaz, olursa da olmadan önlemlerimizi almak zorundayız. İtfaiyemiz gerçekten güçlü” ifadelerini kullandı.

UYSAL 32 METRE YÜKSEKLİKTEN EREĞLİ'YE BAKTI

Başkan Uysal, törenin sonunda İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile yeni alınan ve 32 metre yükseğe çıkabilen itfaiye aracına binerek tesise ve çevreye havadan baktı.

 
Gösterim : 1402
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548668, Bugün: 2773 kez ziyaret edilmiştir.