Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2015 Pazartesi 21:41
Kız meselesinden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı
Ereğli'de düğün salonunda da kız kaçırma sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulans ve özel araçlarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay ilçeye bağlı Müftü mahallesinde düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre E.K.(17) ile aralarında kız kaçırma meselesi bulunan F.T.(21) ve A.T.(19) isimli kardeşler düğün salonunda karşı karşıya geldi. Burada başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Düğünde bulunan vatandaşların haber verdiği polis kısa sürede olay yerine gelip tarafları birbirinden uzaklaştırmaya çalıştı. Elinden ve kollarından yaralanan ve asker olduğu öğrenilen F.T. polisler tarafından güçlükle kontrol altına alındıktan sonra ambulansa alındı. F.T.'nin kardeşi A.T. ise ağabeyinin karakola götürüldüğünü zannederek polislere direnmeye çalıştı. A.T. de polisler tarafından sakinleştirilerek ambulansa bindirildi. Kavgada yaralanan ve kendi imkanları ile hastaneye giden E.K., tedavisinin tamamlanmasının ardından Merkez Karakoluna gelerek kendisine saldırdığını iddia ettiği iki kardeşten şikayetçi oldu.

Olayın F.T. ve A.T.'nin E.K.'nin kız kardeşini kaçırdığı, aralarında husumet bulunduğu ve düğün salonunda karşı karşıya gelmeleri ile kavganın çıktığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

 
Gösterim : 1734
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640649, Bugün: 634 kez ziyaret edilmiştir.