Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2015 Pazartesi 23:30
B.E.Ü ÖĞRENCİLERİNDEN “ÇOCUKLARA SEVGİ UÇURALIM” PROJESİ İLGİ GÖRDÜ...
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) öğretmen adaylarının başlatmış olduğu “Miniklerimize Sevgi Uçuralım” adlı proje sosyal medya tarafından büyük ilgi gördü!

Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında öğretim elemanı Okt. Bahar Güler danışmanlığında Kdz Ereğli İmranlar Köy Okulunun anasınıfını en baştan düzenlediler ve ihtiyaçlarını karşıladılar. Başlatmış oldukları “Miniklerimize Sevgi Uçuralım” yardım kampanyası ile sosyal medyada (twitter-facebook) büyük rağbet gördüler. Yurt içi hatta yurt dışından bile kargo aldıklarını söyleyen proje sahipleri birçok şehirden kolilerce eğitici oyuncaklar, kitap, kırtasiye yardımları aldıklarını belirtiler.

Öğretmen adayları projenin sonunda anasınıfını çocuklara uygun bir şekilde en baştan düzenlediler ve proje sonunda çocuklara şenlik düzenlediler. Şenlikte çocuklarla birlikte el baskısı, yüz boyama gibi etkinliklerle birlikte çocuklarla eğlendiler.

Proje sahipleri: Hülya Karakoçak, Gözde Güler, Demet Nur Harputluoğlu, Beyza Nur Eren, Kübra Kılınç, Firdevs Karadeniz, Tuğba Oruç şunları belirttiler: "Projemizde anasınıfımızın ihtiyaçların karşılanması için kendi çevremizin yanı sıra sosyal medyada etkin olmaya çalıştık. Öncelikle kendi imkanlarımızla sınıfımızın temel eksiklikleri karşılamaya çalışırken sosyal medya sayesinde bir çok kişiden yardımlar aldık. Bir çok şehir, bir çok kişi çocuklarımıza umut oldular. Kimi kişiler çocuklarının değerli oyuncaklarını, kullanılmamış eğitici kitaplarını hatta çocuklarının bahçe kaydırağını yollarken kimi yardımsever kişiler okulumuz için alışverişler yapıp bize koliler yolladı. Hala ülkemizde bu kadar duyarlı insanların olduğunu görmek bizleri de çok mutlu etti. Onlara çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca “Miniklerimize Sevgi Ucuralım” projemize bize başından beri destek veren, izin veren ve bizden yardımlarını esirgemeyen Kdz Ereğli İmranlar Köy Okulu müdürümüz Sınıf Öğretmeni Hüseyin ÖZTÜRK’e ve özellikle Okul Öncesi Öğretmenimiz Sezgin BALABAN’a çok teşekkür ediyoruz."

 
Gösterim : 30814
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640210, Bugün: 195 kez ziyaret edilmiştir.