Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2015 Salı 21:15
AK PARTİ KÖYLERDEN ÇIKMIYOR!
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır ve ekibi, dün akşam gerçekleştirdikleri köy ziyaretlerinde coşkulu karşılandılar.

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte, Milletvekili Adayı Çaturoğlu Ereğli’ye bağlı 3 köye ziyaret gerçekleştirerek, geceyi oldukça hareketli bir şekilde tamamladı.

Ziyaret turunda Güzelyurt, Yazıcılar ve Ova Köyüne giden Çaturoğlu ve ekibini, 7 Haziran seçimlerinde destek vermek için vatandaşlar, sokakları doldurup, renkli görüntüler oluşturarak karşıladı.

EVLER BOŞALTILDI, SOKAKLAR TAŞTI!

Karşılama merasiminde köylerde çok sayıda vatandaş, evlerinden inerek sokakları doldurarak AK Parti Milletvekili Adayı Çaturoğlu ve İlçe Teşkilatı Başkanı Çakır ile yönetimine alkışlarla destek verdiler.

AK Parti ekibinin gittikleri köye adımlarını atmalarıyla birlikte kendini sokaklara atan kadın- erkek, genç-yaşlı herkes, partinin seçim şarkılarıyla doyasıya coştu.

Gösterilen ilgiye karşılık Milletvekili Adayı Çaturoğlu, yaptığı konuşmasında, “ Bende sizlerden biriyim, sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım” dedi.

AK Parti hükümeti ile köylerde bir çok sıkıntının bittiğini belirten Çaturoğlu, şunları söyledi;

“Biz insan ve hizmet ayrımı yapmadık, yapmayacağız da. AK Parti dönemi öncesi köylerimizde çok sıkıntılar vardı. Artık şehirde nasıl güzel yaşanabiliniyorsa, köylerimiz de o şekilde yaşanabilir duruma geldi. Bizler daha iyi işler yapacağız. Birileri gibi atmayacağız. Verdiğimiz sözün arkasında olup, en iyi hizmet yarışında olacağız. Ben de sizlerden biriyim. Bugün nasıl yanınızdaysam, 8 Haziran'dan sonra da hep beraber olacağız. Gösterdiğiniz sevginize layık olacağıma söz veriyorum. Sıradan bir milletvekili olmayacağım.”

Milletvekili Adayı Çaturoğlu’nun konuşmasının ardından, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, yaptığı konuşmasında, “Yaptığımız çalışmalarda köylerimize yeni okullar, yeni yollar, yeni Devlet Hastanesi, yeni Adliye Sarayı, sadece birkaç ilçede bulunan Fen Lisesi kazandırdık. Buna benzer yatırımlarımızı bölgemize getirmeye devam edeceğiz. Sizlerin sevgisi, bizim çalışma azmimizi arttırıyor. Sayın Vekilimiz Çaturoğlu ile hayal denilen bir çok hizmeti bölgemize kazandırmaya devam edeceğiz.”

Ziyaretlerde Çaturoğlu ve Çakır’ın konuşmalarını dikkatle dinleyen vatandaşlar, alkışlarıyla destek verdiklerini gösterdiler.

AK Parti Milletvekili Adayı Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Çakır ve Yönetimine, köy ziyaretlerinde, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, bazı belediye ve il genel meclis üyeleri, partinin önceki ilçe başkanları ve Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan’da eşlik etti.

 
Gösterim : 7479
YORUMLAR
oooo / oooooooo
okul yaptınız yol yaptınız hastane yaptınız hepsi benim verdiğim vergiyle olması gerektiği için oldu. her hükümetin yapması gereken şeyler bunlar. Biriniz de çıkın istihdam sağlayacak bir fabrika açın. Tersaneleri canlandırın, TTK yı değerlendirin. yoksa okul hastane yol bunlar bana para kazandırmıyo. Ben para kazanamayınca ne hastaneye gidebilirim. Ne okula çocuğumu gönderebilirim.
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550356, Bugün: 299 kez ziyaret edilmiştir.