Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2015 Perşembe 23:30
KÖSEAĞZI YOLU SON AŞAMADA
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Nisan ayı ortasında başladığı Balı Mahallesi Köseağzı Mevkiine iniş yolunu genişletme çalışmaları son aşamaya geldi. Yaklaşık 1 kilometrelik yolun çift şeritli olması için yapılan kazı çalışmaları tamamlanırken, yolun güvenliği ve alt yapısı çalışmalarında da sona gelindi. Söz konusu yol Temmuz ayı ortasında asfaltlanacak.

Kdz. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Balı Mahallesi’nde yaptığı halk toplantısında öne çıkan isteklerden biri olan Köseağzı’na iniş yolunun genişletilmesi talebi üzerine Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan Köseağzı’na iniş yolunun genişletilmesi çalışmalarında sona gelindi.

Mevcut yolun darlığı, görüş mesafesini daraltan keskin virajlar ve fiziki yapıdan dolayı yoldaki olumsuzlukların giderilmesi yönünde bir süre önce başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uysal, “ Halkımızın talepleri doğrultusunda başlattığımız çalışmada sona gelindi. Mevcut yolun tehlike arz eden noktalarında kazı çalışmaları yapılarak yol çift şeritten akış sağlanacak şekilde genişletildi.

Arkadaşlarımız yolun daha güvenli olması için bazı noktalarda yolun eğiminin düşürülmesi, güvenlik için bariyer çekilmesi ve yağmurlama kanalları üzerinde çalışmalar yapıyor. Temmuz ayı ortasında yolu asfaltlayarak buradaki çalışmayı bitirmiş olacağız. ”dedi.

Başkan Uysal’ın söz konusu yol üzerindeki incelemeleri sırasında trafik akışının kontrollü olarak sağlandığı yolda çok sayıda araç sürücüsünün aracını durdurarak, Uysal’a teşekkür ettiği görüldü.

Başkan Uysal’ın yol incelemesinde Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Fen İşleri Müdürü Selda Sayan’da hazır bulundu.

 
Gösterim : 1475
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551750, Bugün: 1693 kez ziyaret edilmiştir.