Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Cumartesi 16:52
Minibüs alev alev yandı
Ereğli'de park halindeki minibüs alevlere teslim oldu. Alevler itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, gece saatlerinde, Bağlık Mahallesi Manolya Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, uzun süredir park halinde olan 67 SD 301 plakalı minibüs, henüz bilinmeyen bir sebeple alev alev yanmaya başladı. Minibüsten yükselen alevleri gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. Sokağı aydınlatan alevler, itfaiye ekipleri gelinceye kadar minibüsü hurdaya çevirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri söndürme çalışmasını tamamladıktan sonra soğutma çalışmasına başladı. Yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından minibüsten sadece geriye iskeleti kaldı.

Aracının yandığı haberini alan Hüseyin Cingöz, olayın sabotaj olabileceğini iddia etti. Yaklaşık 2 senedir minibüsün aynı yerde yattığını söyleyen Cingöz, "Araç uzun süredir burada yatıyor. Akü de boşalmıştı. Ben sabotaj olabileceğini düşünüyorum. Mahalleden bana aracı kaldırmam için haber gönderilmişti. Kimseden şikayetçi değilim" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
Gösterim : 2171
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21646428, Bugün: 1754 kez ziyaret edilmiştir.