Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2015 Cuma 18:27
BELEDİYE ALTERNATİF YOLLARI AÇIYOR....
Kepez’de yan, Dağ Evleri’nde alternatif yol çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Uysal’ın Korubaşı’na verdiği söz üzerine, söz konusu mahalledeki yol genişletme çalışmalarına başladı. Belen Sanayi sitesi içinde bir süre önce başlayan betonlama çalışmasının tamamlanmasıyla sanayi sitesindeki yol sorunu ortadan kalktığı ifade edildi..

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin bir çok noktasındaki çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada, Köseağzı plajına inişin yanı sıra Ereğli –Kandilli Yolunu yaklaşık 5 kilometre kısaltacak Köseağzı yolunda son aşamaya gelen ekipler, Korubaşı Mahallesi giriş yolunun genişletilmesi çalışmalarına da dün itibari ile başladığı ifade edilirken Belen Sanayi Sitesi içindeki olumsuzlukları 60 ayrı noktadaki betonlama çalışması ile gideren ekipler, Kepez Dağ Evleri Mevkii’ndeki alternatif yolu ulaşıma açarken, Kepez yolundaki yan yol çalışmalarında da önemli bir mesafe aldığı belirtildi.

KORUBAŞI YOLU GENİŞLİYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Korubaşı Mahallesi’nde düzenlediği halk toplantısında, mahallenin öne çıkan sorunları arasında gösterilen, TOKİ mevkiine bağlantı yolunun darlığı ve yolun tek aracın geçebileceği şekilde oluşuna yönelik istek ve talepler üzerine, söz konusu yolda genişletme çalışmalarına başlandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede yol genişletme ve taş duvar çalışması yapacağı söz konusu yolun bitirilmesi ile birlikte Korubaşı mahalle girişi iki aracın aynı anda geçiş yapabileceği çift şeritli yol haline gelecek.

BELEN SANAYİ SİTESİ TAMAMLANDI

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Başkan Uysal’ın Belen Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla Mayıs ayı ortasında bir araya geldiği toplantı ve sanayi sitesinin yıkanmasının ardından, bir süre önce başlattığı sanayi sitesi içinde oluşan çukurların betonlanması çalışmalarını tamamladı.

Site içindeki tüm blokları kapsayan yaklaşık 60 ayrı noktada söz konusu çalışmayı yapan ekipler çukurların oluşturduğu olumsuzlukları tamamen giderdi.

 
Gösterim : 1621
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642167, Bugün: 2152 kez ziyaret edilmiştir.