Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2015 Salı 23:18
ÇATUROĞLU DEVREK’Lİ MUHTARLARLA BULUŞTU
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Devrek Muhtarlar Derneği’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeğin de Muhtarlarla bir araya geldi.

İLGİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Devrek Muhtarlar Derneği’nin Öğretmenevinde gerçekleştirdiği gece ile Devrek’te bulunan Muhtarlarla bir araya gelen Çamuroğlu’na ilgi görülmeye değerdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ.

Burada Muhtarlara ve Devreklilere hitaben bir konuşma yapan Çaturoğlu birlik ve beraberlik mesajları verdi:

“Bu akşam burada sizlerle birlikte bulunmaktan ötürü son derece mutluyum. Buradan Ankara’ya geçip, TBMM’sindeki Başkanlık seçimlerine katılacağım. Seçim öncesinde söz verdiğim gibi sizlerle hep beraber olacağız. Devrek’e de sık sık gelip sorunlarına ortak olacağım ve çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım.

Muhtarlık zor ve meşakkatli görevlerin başında geliyor. Sizler köyünüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorsunuz. Vatandaşların sorunlarını siz bizlere ileteceksiniz, bizlerde çözüme yönelik çalışacağız. Ankara’da bir kapınız olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Hep sizlerle birlikte olacağım.” dedi.

KATILIM YOĞUNDU

Gerçekleştirilen iftar yemeğine Çaturoğlu’nun yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekilli Hüseyin Özbakır, 24. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Devrek’in köy ve mahalle Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

 
Gösterim : 1735
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547629, Bugün: 1734 kez ziyaret edilmiştir.