Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2015 Cumartesi 18:21
GELECEĞİN POP SANATÇISI ALAPLI'DAN YETİŞİYOR
Alaplı'da ikamet eden İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümü Ses Eğitimi son sınıf öğrencisi Andaç Özçetin, en büyük hedefinin ünlü bir pop sanatçısı olmak ve Kdz. Ereğli’de festivale gelerek şarkı söylemek olduğunu söyledi

İstanbul’da Taksim Ortaköy, Kadıköy Sarıyer gibi ünlü eğlence mekânlarında ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümü Ses Eğitimi son sınıf öğrencisi 30 yaşındaki Andaç Özçetin, gelecek vaat ediyor.

Yaz aylarında çalışarak eğitimine kendi imkanları ile devam eden Andaç Özçetin, ailesinin isteği üzerine Alaplı’ya gelerek Kdz. Ereğli Gün Batımı Kafede canlı müzik yapmaya başladı.

İlkokulda öğretmeni tarafından keşfedilen Andaç Özçetin, ilkokuldan sonra müzikle uğraşmaya başladı. Gitar, bağlama ve diğer enstrümanları da çalabilen Özçetin, Edirne Uzunköprü Anadolu Lisesini bitirmesinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümünü kazandı. Üniversite eğitimi sırasında da

İstanbul’da Taksim Ortaköy, Kadıköy Sarıyer gibi ünlü eğlence mekânlarında ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşan Özçetin ayrıca İstanbul lale Festivalinde sahne aldı.

Kdz. Ereğli Gün Batımı Kafede de canlı müzik söyleyen Andaç Özçetin, her akşam kendisine izlemeye gelenlere muhteşem müzik ziyafeti sunarken, 7’den 77’ye herkesi kendisine hayran bırakıyor. Müziğe olan ilgisinin ilkokul yıllarına dayandığını ve öğretmeninin müziği sevdirmesiyle başladığını belirten Andaç Özçetin, ailesinin de desteği Edirne Uzunköprü Anadolu Lisesini bitirmesinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümünü kazandığını söyledi.

Ses Eğitimi son sınıf öğrencisini olduğunu belirten Özçetin, “ İstanbul’da ünlü mekanlarda birçok ünlü sanatçı ile aynı sahneyi paylaştım. Hedefim ünlü bir pop sanatçısı olmak ama her türlü müziğe sesim ve kulağım yatkın, Gitar, bağlama ve diğer enstrümanları rahatlıkla çalabiliyorum. İnşallah ileride ünlü bir pop sanatçısı olarak Kdz. Ereğli’deki festivale katılarak şarkı söylemek istiyorum. Müziği çok seviyorum. Bu yönde kendimi her geçen gün geliştiriyorum” dedi.

Andaç Özçetin’in annesi Nermin Özçetin de oğlu ile gurur duyduğunu belirterek, onun her zaman yanında olduğunu söyledi.

 
Gösterim : 2177
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21647047, Bugün: 2373 kez ziyaret edilmiştir.