Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2015 Cumartesi 19:16
BUNLARDAN KORKULUR! MEĞER AMACI BAŞKAYMIŞ!
Hem, Halil POSBIYIK'ın Belediye başkanlığı döneminde hem de AK Partili Hüseyin UYSAL'ın belediye başkanlığı döneminde yaptığı muhalif söylemlerle Festivallere karşı çıkan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf KALAY'ın bu çıkışlarının sebebi belli oldu!

MECLİS TOPLANTILARINDA YAPTIĞI ÇIKIŞLARLA GÜNDEME OTURMUŞTU

Gerek önceki dönem Belediye Başkanı POSBIYIK'ın başkanlığında, gerekse kendi partisinin belediye başkanlığında dahi festivallere karşı tavrı ile dikkat çeken Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf KALAY'ın bu tutumu o dönemlerde "Ereğli Menfaatlerini Savunuyor" gibi algılansa da bugünlerde amacının başka olduğu ortaya çıkmaya başladı.

BİR BUÇUK YILDIR EREĞLİ HALKI BEDAVA KONSERLERE MUHTAÇ HALE GELDİ!

AK Parti'nin yerel seçimlerde Ereğli Belediyesini alması ile birlikte yılardır kent halkına ücretsiz sanatçı dinleme ve izleme imkanı sağlayan festivallerin iptali, ya da içeriğinin zayıflatılarak yoz bir hale gelmesinden dolayı doğan boşluktan yine festivallere karşı olan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf KALAY faydalandı!

KENDİNE AİT OLAN CEHENNEM AĞZINDAKİ AMFİ TİYATRO'DA ÜCRETLİ KONSERLER VERMEYE BAŞLADI!

Festival karşıtı AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf KALAY'ın sözde Ereğli Menfaati için verdiği mücadelenin sonunda meyvelerini kendisi toplamaya başladı. Yıllardır sanatçıya, eğlencelere alışan halkın, önce bu imkanlarını zayıflatan irade, şimdi doğan bu boşluktan kendisi yararlanmaya başladı. İşletmeciliğini yaptığı AKHERON Cafe ve ACHERON Amfi'de AÇIK HAVA KONSERLERİ olarak ilkini gerçekleştireceği ücretli konserde Niran ÜNSAL ve Berk GÜRMAN sahne alacak...

DEMEK BU YÜZDEN KARŞI ÇIKIYORMUŞ!

Kamuoyunda konu ile ilgili bazı vatandaşlar "Demek bu yüzden POSBIYIK'ın Ereğli halkına yılardır ücretsiz verdiği Halk konserlerine ve festivallere karşı imiş. Demek Yusuf KALAY'ın amacı başkaymış, Ereğli Menfaati değil, kendi menfaati ön planda imiş, ne güzel festivallerde halk ücretsiz sanatçı dinliyordu. Şimdi ise böyle organizasyonlara para ödemek zorundalar" diyerek KALAY'ı eleştirdiler.

 
Gösterim : 6065
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21671131, Bugün: 836 kez ziyaret edilmiştir.