Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi 21:19
UYSAL: BU ŞEHİR KAZANIRSA HERKES KAZANIR
Cumartesi günü Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile kahvaltı yapan ve saha gezisine çıkan Kdz. Ereğli Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Pazar gününü de, Süleymanlar Mahallesi’nde bulunan Dernek Evleri’ne ayırdı. Buradaki derneklerin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltı yapan Başkan Uysal, 3,5 saat süren sohbet toplantısında da tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Kdz. Ereğli Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Pazar günü, Süleymanlar Mahallesi’nde bulunan 19 dernek evinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Tayfun Özcan’ın da katıldığı kahvaltının ardından dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile yaklaşık 3.5 saat süren sohbet toplantısında tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

BU ŞEHİR KAZANIRSA HERKES KAZANIR

Konuşmasına “Net hedeflerimizi gerçekleştirmek adına birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. ” diyerek başlayan Başkan Uysal, “Gelecek nesillere ne kadar güzel bir şehir bırakırsak, onlarda gelecekte o kadar güzel şehirler kurarlar. Bu şehir kazanırsa herkes kazanır.” şeklinde konuştu.

DEDİKODULARA İTİBAR ETMEYİN

Başkan Uysal, dernek evlerinin yıkılacağına yönelik iddialara ilişkin bir soruya verdiği yanıtta, bu tür söylemlerin dedikodudan ibaret olduğunu söyledi.

Ereğli’deki en büyük hayallerinden birinin dernekler arasında bir bütünlüğü sağlayarak tüm dernekleri büyük bir mimari yapı ile tek bir çatı altında toplamak olduğunu belirten Uysal, “Böyle bir yapıyı inşa etmeden buradaki kurulu düzeni değiştiremeyiz. Buradaki kurulu düzen en iyi ve adaletli şekilde devam edecek. Bu konuda sizlere de önemli görevler düşüyor. “dedi.

UYSAL’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Düzenlenen etkinlikte tüm dernek başkanları adına konuşan Ardahanlılar Derneği Başkanı Atanur Işık, yöre derneklerinin yaşadığı bölgenin kültürünü yaşatmaya çalıştığını belirterek Başkan Uysal’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

 
Gösterim : 1281
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552542, Bugün: 2485 kez ziyaret edilmiştir.