Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi 23:04
EN BÜYÜK MUHALİFİ DE POSBIYIK'I ZİYARET ETTİ!
Ereğli'ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet eden deneyimli Politikacı Halil POSBIYIK'ın çalışma ofisi her gün bir birinden ilginç ziyaretçilere kapılarını açıyor. Geçtiğimiz günlerde yine bir dönem kendisine muhalif olan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan PINARCIK'ın ziyaret ettiği POSBIYIK'ın bugün gün boyu açık duran kapısından içeri AK Partili meclis üyesi Yusuf KALAY girdi.

Ereğli'ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet eden deneyimli Politikacı Halil POSBIYIK'ın çalışma ofisi her gün bir birinden ilginç ziyaretçilere kapılarını açıyor. Geçtiğimiz günlerde yine bir dönem kendisine muhalif olanAK Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan PINARCIK'ın ziyaret ettiği POSBIYIK'ın bugün gün boyu açık duran kapısından içeri Belediye başkanlığı döneminde kendisine en ağır muhalefette bulunan, zaman zaman ağır tartışmaların içine giren AK Partili meclis üyesi Yusuf KALAY girdi.

Yusuf KALAY'ı büyük bir misafirperverlikle karşılayan POSSBIYIK, KALAYA'a çay ikramında bulundu. Yusuf KALAY ise öncelikle geçtiğimiz günlerde ağır bir rahatsızlık geçiren POSBIYIK'ın kızına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret esnasında yerel ve ulusal gündem başta olmak üzere siyasi konularında ele alındığı ziyarette KALAY, POSBIYIK ile siyaseten karşı karşı gelseler de aslında kendisini çok sevdiğini ifade etti.

Gazete Ereğli İmtiyaz Sahibi Kurtuluş AYYILDIZ'ın da o sırada Halil POSBIYIK'a ziyaret ediyor olması ile bu iki rakip siyasetçinin bu güzel ortamda buluşmaları resmedilmiş oldu.

 
Gösterim : 1940
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21639799, Bugün: 9307 kez ziyaret edilmiştir.