Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Perşembe 00:21
ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Bugüne kadar yaklaşık 12 bin ton asfalt döken Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Kepez bölgesinde yoğunlaştırdı. Kayalık sokak ve söz konusu sokağı ana yola bağlayan güzergâh üzerindeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, Kepez tepesine kadar olan tüm yan yollar ve kaldırım çalışmaları biten Hatip Sokaktaki asfalt çalışmalarını da, hafta sonuna kadar tamamlayacak.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince süren asfalt çalışmalarını Başkan Yardımcısı Esra Alpago ile birlikte yerinde inceleyen ve Fen İşleri Müdür Vekili Tayfun Tarhan’dan çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Ekiplerimiz bugüne kadar 12 bin ton asfalt döktü. Programda olan ve ihtiyaç duyulan diğer noktalar da, yaklaşık 10 ile 12 bin ton daha asfalt dökeceğiz. Bu yıl toplamda 22-24 bin ton asfalt dökmüş olacağız. “dedi.

YAN YOLLAR ASFALTLANIYOR

Kepez Kayalık Sokak’ı ana yola bağlayan yan yolun dışında, Kepez’de daha önce kilit parke döşenen noktaların dışındaki tüm yan yolların asfaltlanması çalışmalarının hafta sonuna kadar tamamlanacağını söyleyen Başkan Uysal, “Ekiplerimiz daha sonra su hattı çalışması ve kaldırım düzenleme çalışması biten Hatip Sokak ve Uzun Mehmet Mahallesinde asfalt çalışmalarını sürdürecek.”dedi.

 
Gösterim : 1345
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549570, Bugün: 3675 kez ziyaret edilmiştir.