Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2015 Cumartesi 18:24
ZONGULDAK SORUNLARI ANKARA’DA MASAYA YATIRILIYOR
Ankara’da bakanlık düzeyindeki temaslarını sıklaştıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak’ın sorunlarını dosyalar halinde Ankara’ya taşımayı sürdürüyor.

Çaturoğlu, başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı M.Hamdi Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ve Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman ile makamlarında bir araya geldi.

GÖRÜŞMELER VERİMLİ GEÇTİ

Çaturoğlu’nun gerçekleştirdiği ve oldukça verimli geçen Ankara ziyaretlerinde, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kemberoğlu da hazır bulundu.

SORUNLARI YAKİNEN TAKİP EDİYOR

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen Bakan, Bakan Yardımcısı ve Müsteşar düzeyindeki ziyaretlerde, Zonguldak’ın tersaneler sorunu başta olmak üzere Filyos Liman Projesi, ahşap-tekne ve yatçılık, belediyelere verilecek olan araç-gereç hibeleri, yurtlar ve kurumlara alınacak olan personel sayılarının artırılması gibi pek çok konu masaya yatırıldı.

TOPLANTI YAPILMASI KARARLAŞTIRILDI

Çaturoğlu ve beraberindeki heyetin Ankara’daki ilk durakları, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı Müsteşarı Hamdi Yıldırım oldu.

Zonguldak’ın kara, deniz, hava ve demiryolları ile ilgili sorunlarının ele alındığı görüşmede, başta Filyos Vadi projesi olmak üzere Ereğli'de, tersaneler, liman ve balıkçı barınaklarında yaşanan sorunlar etraflıca görüşülerek Bakanlıkta ve Zonguldak’ta söz konusu sorunlarla ilgili geniş katılımlı bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.

DOSYALARI TESLİM ETTİ

Ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ile makamlarına bir araya gelen Çaturoğlu araç gereç alımları, kültür merkezi talepleri, spor tesisleri, iller bankası projeleri ile ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerden gelen talepleri iletti, ayrıntılı dosyalar verdi.

SPOR BAKANI KILIÇ İLE GÖRÜŞTÜ

Zonguldak İli ve ilçeleri ile ilgili bakanlıklarla olan taleplerini masaya yatırıp, çözüm yolu bulmak amacıyla beraberindeki kalabalık partili heyet ile Ankara’da gitmedik Bakanlık bırakmayan Çaturoğlu’nun son durağı ise Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’tı.

Kılıç ile yaptığı görüşmeden oldukça memnun ayrılan Çaturoğlu, Zonguldak’ta hayata geçirilmesi planlanan ve proje aşamasında olan spor tesisleri konusunda yaşanan sorunları iletti, ardından yapılan atamalarla ilgili görüş alış-verişinde bulundu.

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman’a nezaket ziyaretinde bulunan Çaturoğlu ziyaretlerini tamamlayarak beraberindeki heyet ile birlikte seçim bölgesine döndü.

 
Gösterim : 1561
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549173, Bugün: 3278 kez ziyaret edilmiştir.