Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2015 Cumartesi 22:18
EREĞLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN BELEDİYEDE KRITİK TOPLANTI
Karadeniz Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Devlet Su İşleri(DSİ) Kastamonu Bölge Müdürü Sait Umucu ilçede yapılması planlanan köprü, dere ıslah ve temizlikleri ile ilgili konuların ele alındığı bir toplantı yaptı.

Belediye Binasında yapılan toplantıda, Başkan Yardımcısı Esra Alpago, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, Fen İşleri Müdürü Tayfun Tarhan, İmar Müdürü Erol Kırklareli ve DSİ Mühendisleri ile teknik elemanları da hazır bulundu.

Toplantıda Pençes ve Kabasakal Deresi ile Gülüç Irmağı ile ilgili genişletme, temizleme çalışmaları ile ilgili projeler masaya yatırılırken, Kızılcapınar Barajı’ndan Ereğli’nin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan Delihakkı Mevkiindeki Su Arıtma Tesisleri ele alındı.

Başkan Uysal, DSİ Bölge Müdürü Umucu’nun Ereğli’ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, Kabasakal Deresi’nin üstünde yapılması planlanan iki köprünün Ereğli’nin ulaşımında önemli rol üsteleneceğini belirtti.

‘Ereğli için sen ne isterse yaparım’ diyen Bölge Müdürü Umucu, Kabasakal’ın projesinin revize edilerek yeniden ihaleye çıkacağını ve söz konusu köprüleri de Başkan Uysal’ın ve Ereğli halkının isteği doğrultusunda yapabileceklerini söyledi.

Daha sonra belediye daire müdürleri ve DSİ teknik heyeti söz konusu derelerde incelemelerde bulundu.

 
Gösterim : 1584
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550669, Bugün: 612 kez ziyaret edilmiştir.