Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2015 Cumartesi 21:08
SORUNLAR MASAYA YATIRILDI, YOL HARİTASI BELİRLENDİ.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, beraberdeki kalabalık heyet ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile düzenlenen çalışma toplantısında bir araya geldi.

Başta TTK, rödevans sorunu, yeraltı madencilik kanunu tasarısı, işçi güvenliği, termik santraller ve BEDAŞ gibi sorunların masaya yatırıldığı toplantı 2 saati aşkın bir süre devam etti.

HEYET KALABALIKTI

Çaturoğlu’nun, Bakan Alaboyan ile gerçekleştirdiği çalışma toplantısına AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir katıldı.

MADDELER HALİNDE ELE ALINDI

Toplantıda Zonguldak’ın enerji sorunları masaya yatırılırken, sorunlar konu başlıkları halinde maddeler halinde ayrıntılı bir şekilde ele alındı ve çözüm yolları konusunda değerlendirmeler yapıldı.

BAKAN ALABOYAN ZONGULDAK’I İYİ TANIYOR, BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS

Gerçekleşen çalışma toplantısını değerlendiren Çaturoğlu, Ankara’da bakanlar düzeyinde gerçekleştirdikleri toplantılara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Ali Rıza Alaboyun, bizim başkanlığımızdaki kalabalık heyet ile yakından ilgilendi ve Zonguldak’a ne kadar hakim olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Zonguldak’ı iyi tanıyor. Bu bizim için büyük bir şanstır.

Kendisinin aynı zamanda TTK Karadon Müessesesinde staj yaparak mesleğine Zonguldak’ta adım atmış. İlçelerimizde elektrik kablolarının yer altına alınması ve bizler için hayati önemi bulunan TTK, rödevans sorunu, yeraltı madencilik kanunu tasarısı, işçi güvenliği, termik santraller ve BEDAŞ’ı tek tek ele aldık ve yapılacaklar konusunda izlenecek yol haritasını belirledik.

“HAYIRLI OLSUN”

Kendisine Mecliste yemin ederek yeni başladığı bakanlık görevi içinde “hayırlı olsun” temennisinde bulunduk.

Zonguldak’ımız için hizmete devam edeceğiz. Bu tür toplantılara devam ederek, Zonguldak’ımızın sorunlarını çözmeye, taleplerimizi Ankara’ya taşımaya devam edeceğiz. “DURMAK YOK, YOLA DEVAM. BİZİ SEÇİM SÜRECİ BİLE DURDURAMAZ”

 
Gösterim : 1614
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21667903, Bugün: 4820 kez ziyaret edilmiştir.