Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2015 Çarşamba 20:09
HER YAĞMURDA YOLLARI BU HALE GELİYOR!
Belediye sınırları içine alınalı nerede ise 2 sene olan Alkaya Mahallesi sakinleri her yağmurda perişan bir hal olan yolları için yetkililerden çözüm bekliyor.

Belediye sınırları içine alınalı nerede ise 2 sene olan Alkaya Mahallesi sakinleri her yağmurda perişan bir hal olan yolları için yetkililerden çözüm bekliyor. Bir mahalle sakini facebook'da paylaştığı çamur içindeki yol fotoğrafının altına yazdığı "Her yağmur yağdığında yolların hali. Lütfen, bizler kara asfalt istemiyoruz... Şu çamur toprağın üzerine dağ malzemesi dökseniz makbule geçer. Burası neresi diye soranlar... KARADENİZ EREĞLİ ALKAYA MAHALLESİ" şeklindeki yazı ile yetkililerin dikkatini çekmeye çalışmış.

Biz de buradan belediyelerin asli görevleri arasında yer alan alt yapı ve asfalt gibi çalışmaların bile daha altında stabilize yola bile razı olan mahalle sakinlerinin sesini duyurmak amacı ile bu haberi yaptık. Evet sayın yetkililer, bu sese kulak verin ve Alkaya mahallesi sakinlerinin çilesini bir nebze de olsa duyarak çözüm üretin!

 
Gösterim : 1764
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547884, Bugün: 1989 kez ziyaret edilmiştir.