Yaşam

Almanya Ormanlılılar Derneği’nden 111 Çocuğa Bayram Sevinci

KDZ. EREĞLİ ŞEHİR MEZARLIĞINDA, MEVLİD PROGRAMI DÜZENLENDİ

Avans Yükleme Noktası Kuruldu

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Posbıyık’tan Miniklere Bayram Hediyesi

KDZ. EREĞLİ TSO HEYETİ, 82. TOBB GENEL KURULU’NDA BÖLGE İŞ DÜNYASINI TEMSİL ETTİ

Facebook
LinkedIn
X
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email

Almanya Ormanlılılar Derneği, geleneksel hale getirdiği Kurban Bayramı yardımları kapsamında bu yıl da eğitimcilerle el ele vererek yüzlerce çocuğun yüzünü güldürdü.

Her yıl gurbetle sıla arasında yardımlaşma ve dayanışma köprüsü kuran Almanya Ormanlılılar Derneği, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Dernek yönetimi, yardımların doğru adreslere ulaşması amacıyla bölgedeki okul müdürleri ve öğretmenlerle koordineli bir çalışma yürüttü.

Kıyafet ve Harçlık Desteği Sağlandı

Eğitimcilerin titiz çalışmaları ve rehberliğinde belirlenen toplam 111 öğrenciye, dernek tarafından bayram hediyesi olarak kıyafet ve harçlık desteği sunuldu. Yapılan bu anlamlı dokunuşla birlikte çocuklar, Kurban Bayramı’nı yeni kıyafetleri ve harçlıklarıyla karşılamanın erken mutluluğunu yaşadı.

Başkan Akay ve Üyelere Teşekkür

Organizasyonun başarıyla tamamlanmasının ardından, yardımların çocuklara ulaşmasına vesile olan dernek yönetimine şükranlar sunuldu. Yapılan açıklamada; dayanışma ruhunu yaşatan Dernek Başkanı Sayın Abdullah Akay başta olmak üzere, yönetim kuruluna ve yardımlara katkı sağlayan derneğin tüm değerli üyelerine çocuklar adına yürekten teşekkür edildiği vurgulandı.

Uygulamayı Ana Ekrana Ekle

Haberlerimize daha hızlı erişmek ve yenilikleri kaçırmamak için lütfen uygulamayı indirin.

Bildirimleri Aktif Et Tamam Teşekkürler